22χρονη μαχαίρωσε τρεις συμμαθήτριες της

ΜΑΧΑΙΡΩΣΕ ΣΥΜΜΑΘΗΤΡΙΕΣ ΤΗΣ

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι μία 22χρονη μαθήτρια, σε κατάσταση αμόκ, μαχαίρωσε στα χέρια -εν ώρα μαθήματος- τρεις συμμαθήτριες της, το απόγευμα της Πέμπτης, στη Σχολή Νοσηλευτών του ΟΑΕΔ, επί της Πέτρου Ράλλη 83, στον Άγιο Ιωάννη Ρέντη.
Το περιστατικό συνέβη την ώρα που ήταν σε εξέλιξη το μάθημα, προκαλώντας σοκ στους υπόλοιπους μαθητές αλλά και τους καθηγητές της Σχολής.
Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, η 22χρονη, ελληνικής υπηκοότητας, ξαφνικά σηκώθηκε από το θρανίο, έβγαλε ένα μαχαίρι και επιτέθηκε στις συμμαθήτριες της με αποτέλεσμα να τραυματίσει τρεις στα χέρια.
Η 22χρονη συνελήφθη και βρίσκεται στο Α.Τ. Ρέντη, ενώ οι τρεις νεαρές -δύο Αλβανικής υπηκοότητας 20 και 22 ετών και μία 20χρονη Ελληνίδα- μεταφέρθηκαν στο Αττικό Νοσοκομείο, όπου οι γιατροί προχώρησαν σε ράμματα στις πληγές τους και νοσηλεύονται εκτός κινδύνου.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι αστυνομικοί εξετάζουν μαρτυρίες, σύμφωνα με τις οποίες η 22χρονη ήταν θύμα bullying.
Σύμφωνα με πηγές από την ασφάλεια Πειραιά, η 22χρονη φέρεται να δεχόταν καθημερινά πειράγματα και κοροϊδίες για την εμφάνισή της ενώ στο σημείο όπου εξελίχθηκε στο συμβάν βρέθηκαν δύο μαχαίρια.
Από την αστυνομία διενεργείται προανάκριση για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και απόπειρα ανθρωποκτονίας.
Περιστατικό στο ίδιο σημείο
Υπενθυμίζεται ότι το 2009, στις ίδιες εγκαταστάσεις είχε συμβεί αιματηρό επεισόδιο όταν είχε εισβάλει ένοπλος που άνοιξε πυρ.
Ειδικότερα, ο 19χρονος τότε σπουδαστής στο Ηλεκτρολογικό τμήμα της σχολής του ΟΑΕΔ Δημήτρης Πατμανίδης πυροβόλησε 18χρονο συμμαθητή του.
Τελικά ο δράστης αυτοπυροβολήθηκε στο κεφάλι, αφαιρώντας τη ζωή του.