5 χρόνια must – Ρarty γενεθλίων και ανθρωπιάς

ΠΑΡΤΙ ΓΕΝΕΘΛΙΩΝ

Τον Μάιο του 2010 ξεκίνησε την λειτουργία του το mustgroup.

Στην αρχή με το ηλεκτρονικό περιοδικό  mustmag.gr που ήταν συνέχεια του έντυπου must. Ένα χρόνο μετά ήρθε το 2ο site, το αθλητικό περιοδικό  mustsport.gr. Στην συνέχεια η  mustgroup τόλμησε και έκανε δύο ανεξάρτητες τηλεοπτικές παραγωγές. Η πρώτη με τίτλο ‘’Οι Χαϊδεμένοι’’ προβλήθηκε για ένα χρόνο σε τοπικό τηλεοπτικό σταθμό με μεγάλη επιτυχία. Η 2η με τίτλο ‘’ Τα mustόρια’’ δεν είχε την ίδια τύχη και λόγω της οικονομικής κρίσης δεν ολοκληρώθηκε. Έχουν γίνει τα περισσότερα γυρίσματα και το υλικό παραμένει στα συρτάρια αμοντάριστο με την ελπίδα ότι η δημιουργία μιας ομάδας νέων και ταλαντούχων παιδιών της πόλης μας δεν θα πάει χαμένη. Φέτος, έτσι στα ξαφνικά, μας προέκυψε η ραδιοφωνική παραγωγή ‘’Είμαστε στον αέρα’’. Με συνοδοιπόρους μου δυο καταπληκτικά κορίτσια την Σάντρα και την Δέσποινα, προσπαθούμε να κάνουμε τα Σαββατιάτικα πρωινά σας ευχάριστα μακριά από την μιζέρια και την μαυρίλα των καθημερινών ειδήσεων. Δεν ξέρω αν τα καταφέρνουμε αλλά –πιστέψτε με – το προσπαθούμε. Και αγαπάμε με πάθος αυτό που κάνουμε.
Τον Μάιο, λοιπόν, το mustgroup γίνεται 5 ετών. Έτσι σκεφθήκαμε να κάνουμε ένα πάρτι γενεθλίων.
Ένα πάρτι που θα γίνει στο DE-TOX στην Κενταύρων  11-13 (στην πλατεία Εβραίων) και στο οποίο θα τραγουδήσουν οι Χρήστος Παπαχρήστος, Αλέξανδρος Τσιωνάς, Αρετή Παπαναστασίου, Δημήτρης Φωτίου, Μιχάλης Ζουριδάκης και οι ‘’Άγριοι Φύλακες’’.
Επειδή το mustgroup όμως θέλει να αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της κοινωνίας σκεφθήκαμε  ότι  αυτό για να μην είναι μόνο λόγια έπρεπε κάτι να κάνουμε. Είπαμε λοιπόν να βοηθήσουμε με όσες δυνάμεις έχουμε τον Εθελοντικό Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» .
 Αποφασίσαμε  στην εκδήλωση αυτή να έχουμε ΔΩΡΕΑΝ την είσοδο αλλά με υποχρέωση των καλεσμένων να φέρουν τουλάχιστον ένα (μακάρι να είναι πολλά) είδος από αυτά που έχει μεγάλη ανάγκη σήμερα το Χαμόγελο του παιδιού. Τα είδη αυτά είναι παιδικά και βρεφικά τρόφιμα, είδη βρεφικής  και προσωπικής φροντίδας και χαρτικά. Tις προσφορές των φίλων μας θα παραλαμβάνουν άνθρωποι του Εθελοντικό Οργανισμό «Το χαμόγελο του παιδιού» που θα βρίσκονται παρόντες.
Στην απόφαση μας αντί εισιτηρίου να ζητήσουμε είδη αναγκαία για τα παιδιά που τα έχουν ανάγκη στήριξαν αμέσως όλοι.   Ο Γιάννης Μικερτζής του DE-TOX μας είπε «για τον σκοπό αυτό κάντε ότι θέλετε. Το DE-TOX είναι στην διάθεση σας. Και την ημέρα εκείνη κάνει μια επιπλέον προσφορά. Για όλους τους καλεσμένους η μπύρα θα κοστίζει μόνο 2€ (η παραγγελία είναι προαιρετική). Όλοι οι καλλιτέχνες  - δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία τους – είπαν πως θα έρθουν αφιλοκερδώς. Ο  χορηγός της εκπομπής μας το   Genius Language Centre έγινε και βασικός χορηγός της εκδήλωσης. Και αρκετές άλλες επιχειρήσεις εκδήλωσαν την διάθεση να βοηθήσουν αφ’ ενός για να στηρίξουν με τον τρόπο τους το Χαμόγελο του παιδιού και εφ’ ετέρου δείχνοντας την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση τους στο mustgroup.
Τα είδη που έχει άμεση ανάγκη αυτή την στιγμή «Το χαμόγελο του παιδιού είναι:
ΤΡΟΦΙΜΑ Γάλα εβαπορέ, Λάδι, Σάλτσα τομάτας, Είδη πρωινού (κακάο, μπισκότα, κρουασάν, δημητριακά, φρυγανιές, μέλι, μαρμελάδα, μερέντα, χυμοί, Άνθος αραβοσίτου, Πουρές, Βρεφικές κρέμες και Βρεφικό γάλα
ΕΙΔΗ ΒΡΕΦΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (πάνες, σαμπουάν, αφρόλουτρα, κρέμες συγκάματος)
ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΥ (καθαριστικά και απολυμαντικά γενικής χρήσης, μαλακτικό ρούχων, χλωρίνη κ.λ.π)
 ΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ (σαμπουάν, αφρόλουτρα)
ΧΑΡΤΙΚΑ (χαρτί υγείας, χαρτί κουζίνας)
Θα σας περιμένουμε όλους λοιπόν την Τρίτη 5 Μαΐου στις 9 το βράδυ στο DE-TOX στην Κενταύρων  11-13 (στην πλατεία Εβραίων) για να γνωριστούμε, για να διασκεδάσουμε με καλή μουσική και κυρίως για να στηρίξουμε όλοι μαζί τον κορυφαίο Εθελοντικό Οργανισμό για την προστασία των παιδιών που έχουν ανάγκη, «Το χαμόγελο του παιδιού».

AFISSATELIKHMIKRH