Πέμπτη 18 Απριλίου 2024

Στη Λάρισα η Πανευρωπαϊκή περιοδεία του GROHE

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ

Στο πλαίσιο της πανελλαδικής περιοδείας του GROHE, την Πέμπτη 9 Ιούλιου, από 17.00 έως τις 21.00, το εντυπωσιακό διώροφο φορτηγό - κινητό εκθεσιακό κέντρο GROHE PROFESSIONAL Work Smarter, θα βρίσκεται στη Λάρισα, στην κεντρική Πλατεία, μπροστά στο περίπτερο του Δήμου, με στόχο να ενημερώσει επαγγελματίες αλλά και το κοινό.
Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθούν 2 σεμινάρια από εμπειρογνώμονες του GROHE, οι οποίοι θα ενημερώσουν τους επαγγελματίες με επιτόπου παρουσιάσεις για τεχνικά θέματα αλλά και το σύνολο των προσφερομένων λύσεων, τις τελευταίες τεχνολογίες, τις λύσεις με τα προϊόντα GROHΕ και θα απαντήσουν σε κάθε σχετική ερώτηση. Στο τέλος του σεμιναρίου θα δοθεί στους επαγγελματίες που συμμετείχαν βεβαίωση παρακολούθησης.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής του GROHE PROFESSIONAL Work Smarter στη Λάρισα, οι ενδιαφερόμενοι καταναλωτές μπορούν να ενημερωθούν σχετικά με τις δυνατότητες που προσφέρουν οι τελευταίες τεχνολογίες, οι οποίες  έχουν εφαρμοστεί στα προϊόντα της εταιρείας. Οι τεχνολογίες αυτές επιτυγχάνουν, μεταξύ άλλων, μία σειρά από αξιοσημείωτα αποτελέσματα τόσο στην εξοικονόμηση νερού και ενέργειας όσο και σε θέματα όπως η ασφάλεια και η χρηστικότητα.
Η περιοδεία της έκθεσης GROHE PROFESSIONAL Work Smarter πραγματοποιείται σε συνεργασία με την εταιρεία Π. Σαπουντζή Α.Ε., θα διαρκέσει από τις 3 έως 17 Ιουλίου και θα κάνει περισσότερες από 7 στάσεις σε διάφορές πόλεις της Ελλάδας.
Υπενθυμίζουμε ότι η περιοδεία στην Ελλάδα πραγματοποιείται στο πλαίσιο πανευρωπαϊκής οδικής περιοδείας του GROHE, με στόχο την ενημέρωση, εκπαίδευση και μεταφορά τεχνογνωσίας - τόσο προς τους επαγγελματίες όσο και προς τους καταναλωτές - για τις νέες τεχνολογίες και τα προϊόντα της εταιρείας.  
Υψηλή ποιότητα, φιλική στο περιβάλλον
Πάνω από 63,000 λίτρα νερού και 1,300 κιλοβατώρες ενέργειας μπορεί να εξοικονομήσει μία οικογένεια 4 ατόμων κάθε χρόνο, αξιοποιώντας τις τεχνολογίες που ενσωματώνει ο GROHE στα προϊόντα του. Το κέρδος δεν είναι μόνο οικονομικό αλλά και οικολογικό.
Η φιλόδοξη φιλοσοφία των προϊόντων της εταιρείας  βασίζεται στο συνδυασμό της ποιότητας με την τεχνολογία, το σχεδιασμό και την υπεύθυνη πολιτική για την προστασία του περιβάλλοντος. Μόνο προϊόντα που πληρούν τις παραπάνω προϋποθέσεις μπορούν να  κυκλοφορήσουν  στην αγορά με το εμπορικό σήμα GROHE.
Μία σειρά τεχνολογιών εξυπηρετούν τους παραπάνω στόχους, όπως, για παράδειγμα, η τεχνολογία GROHE EcoJoy™, η οποία εφαρμόζεται σε μπαταρίες νιπτήρα και ντους και επιτρέπει να εξοικονομείται έως το 68% του νερού που χρησιμοποιείται.
 
Πολυεπίπεδη συνεργασία με τους επαγγελματίες
Η περιοδεία GROHE PROFESSIONAL Work Smarter έχει ως βασικό στόχο την υποστήριξη των επαγγελματιών σε πολλά επίπεδα, με ολοκληρωμένες υπηρεσίες και καλά μελετημένα προϊόντα.
Τα σεμινάρια εγκατάστασης και παρουσίασης των νέων προϊόντων, η συνεχής εκπαίδευση και ενημέρωση, τα καλά μελετημένα προϊόντα, που συνδυάζουν ευκολία στη χρήση και αξιοπιστία, είναι μερικά μόνο από τα χαρακτηριστικά της νέας σειράς προϊόντων και υπηρεσιών GROHE PROFESSIONAL, η οποία έχει σχεδιαστεί με βάση τις ανάγκες των επαγγελματιών
Το GROHE PROFESSIONAL είναι το νέο εμπορικό όνομα σειράς προϊόντων και υπηρεσιών, προσανατολισμένων στους επαγγελματίες, οι οποίοι απαιτούν να έχουν προϊόντα εύκολα στη χρήση, που ελαχιστοποιούν τα βασικά κατασκευαστικά έξοδα, έχουν  χαμηλό λειτουργικό κόστος  και υψηλό επίπεδο άνεσης και αξιοπιστίας.
Η εξειδίκευση του GROHE  στις εντοιχιζόμενες μπαταρίες, στα εντοιχιζόμενα συστήματα έκπλυσης λεκάνης, στις θερμοστατικές και ηλεκτρονικές μπαταρίες, έχουν τη σφραγίδα  της υψηλής  τεχνολογίας και της βιώσιμης ανάπτυξης. Επαγγελματίες συνεργάτες σε όλο τον κόσμο βασίζονται στον GROHE για τα έργα τους ( ξενοδοχεία, νοσοκομεία, μουσεία, στάδια, πανεπιστήμια, αεροδρόμια, δημόσιοι χώροι), για την ποιότητα  και για την καινοτόμο δύναμη της εταιρείας, που συνεχώς θέτει νέα σχεδιαστικά δεδομένα  και πρωτοποριακά προηγμένη τεχνολογία. Ο GROHE επιβραβεύει την εμπιστοσύνη των επαγγελματιών συνεργατών του με  την επέκταση εγγύησης των GROHE PROFESSIONAL προϊόντων σε 10 χρόνια.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την περιοδεία GROHE PROFESSIONAL Work Smarter στην Ελλάδα και για δηλώσεις συμμετοχής,  παρακαλούμε επικοινωνήστε με την εταιρεία Π. Σαπουντζή Α.Ε. και την κα Ελίζα Χωριανοπούλου στο 210-6710701.

Grohe2Grohe3Grohe3Grohe5