Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Έκλεισε ένα χρόνο και γιόρτασε ο OK Radio 104.8! (photo reportage)

1 ΧΡΟΝΟΣ OK Radio

Τον 1 χρόνο λειτουργίας του γιόρτασε σε μια όμορφη εκδήλωση που διοργάνωσε ο αθλητικός ραδιοφωνικός σταθμός της Λάρισας, ο “ΟΚ Radio 104.8“ την Τρίτη 6 Οκτωβρίου.


Ήταν μια όμορφη εκδήλωση στην οποία ο δημιουργός και ιδιοκτήτης του σταθμού Παναγιώτης Κιούσης δεν έκρυβε την ικανοποίηση του τόσο για την πορεία αυτού που οραματίστηκε όσο και από την παρουσία όλων των συνεργατών του σταθμού που απέδειξαν ότι ο ΟΚ Radio 104.8 είναι μια μεγάλη και δεμένη οικογένεια και ταυτόχρονα το πιο ολοκληρωμένο μέσον αθλητικής (και όχι μόνο) ενημέρωσης.  
Αυτό φαίνεται και από το γεγονός ότι το ραδιόφωνο αγκαλιάστηκε τόσο από τον αθλητικό όσο και από φίλαθλο κόσμο της πόλης, κάτι που τα απέδειξε η πολυπληθής παρουσία τόσου κόσμου.
Παρόντες στις εγκαταστάσεις του σταθμού ήταν: Από την ΠΑΕ ΑΕΛ ο Θωμάς Κυπαρίσσης και ο Κώστας Κατσάρας καθώς και πέντε ποδοσφαιριστές (Μπανούσης, Μονιάκης, Νικολακάκης,  Ξενοδόχοβ, Σουλιώτης). Την μητρική  ΑΕΛ εκπροσώπησαν οι κ. Νάκας, Τριανταφύλλου και Κανάκης  και μπασκετμπολίστες Παπακώστας και Μαλέτσιος.
Από τον Γ.Σ.Λ. παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος Γιάννης Κατέρης, οι κ. Κουκουράβας και Σταυρίδης καθώς και παίκτες Κουσιαντζάς και Αγγελόπουλος.
Αλλά και η γυναικεία αθλητική εκπροσώπηση ήταν έντονη. Στις παρουσίες καταγράψαμε την αντιπροσωπεία της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ καθώς και των Βυσσινί Αμαζόνων.
Κοντά στον ΟΚ Radio βρέθηκαν και χορηγοί ή φίλοι επιχειρηματίες κκ Απόστολος Φωτάκης, Αφοι Σιδέρης και Δημήτρης Μαρούδας, Γιάννης Κουτσουνάκης, η κ. Δήμητρα Γκάφα και οι κ. Τ. Σουφλιάς και Ιωακείμ.
Σχεδόν όλοι οι καλεσμένοι πέρασαν μπροστά  από τα μικρόφωνα του σταθμού και έδωσαν ο καθένας τις δικές του ευχές για τον «ΟΚ Radio» 104,8.
Επίσης δεκάδες ήταν τα μηνύματα με τις ευχές φίλων τόσο στα social media όσο και σε e-mail που έφτασαν στον σταθμό.
Η κορυφαία στιγμή της βραδιάς ήταν αυτή που τα μικρά παιδιά που βρισκόταν εκεί έσβησαν το κεράκι της τούρτας ανάμεσα στα χειροκροτήματα και τις ευχές των καλεσμένων.

View the embedded image gallery online at:
http://mustmag.gr/news/276-giorth-ston-okradio#sigProIde9c2f35d94