Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΛΑΡΙΣΑΣ

Αντιλαμβανόμενοι το βαθύτερο νόημα των Χριστουγέννων, που δεν είναι μόνο τα στολίδια, τα δώρα του Αη-Βασίλη, τα φωτάκια και οι γιορτινές βιτρίνες των καταστημάτων, και με μια καρδιά γεμάτη αγάπη και ζεστασιά  για τους απόμαχους της ζωής, τους μοναχικούς ηλικιωμένους, την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι θα επισκεφθούμε το Γηροκομείο της πόλης μας. Εκεί θα στήσουμε μια  Χριστουγεννιάτικη γιορτή, με μουσική, πλούσιο μπουφέ και κρασάκι για τους παππούδες και τις γιαγιάδες που έμειναν μόνοι. Θα μοιράσουμε τα ταπεινά μας δωράκια μα πάνω απ’ όλα θέλουμε να τους δώσουμε μια αγκαλιά και δυο ευχές που θα είναι ξεχωριστή χαρά για τους ηλικιωμένους.
ΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ; ΠΟΛΛΟΙ.
Ο Παναγιώτης Τσουμάνης των  ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ που ανέλαβαν να καλύψουν το κύριο βάρος της εκδήλωσης προσφέροντας όλα τα φαγητά και τα αναψυκτικά και από ένα προσωπικό δώρο σε όλους τους τροφίμους του Γηροκομείου .
Ο Κώστας Τσιρώνης της  DECOR LINE που ανέλαβε να διαθέσει  δωράκια που θα δοθούν στους εκατό περίπου τροφίμους του Γηροκομείου.
Η ομάδα “Μαμάδες από Ν. Λάρισας” που μέλη της θα ετοιμάσουν τα δικά τους καλούδια.
Το “Κτήμα Καρανάσιου “ που θα προσφέρει βιολογικά κρασιά.
Ο Δημήτρης Κάγιας που προσέφερε ένα σημαντικό ποσόν για αγορά ειδών που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Γηροκομείου.
Οι μουσικοί   Σάκης Πνευματικός (Μπουζούκι) Δημήτρης Βρέλιος (Κιθάρα-Τραγούδι) και Χριστίνα Τζήκα (Τραγούδι) που θα αναλάβουν την διασκέδαση των ηλικιωμένων.
ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΑΚΟΜΗ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ.
Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών της ΠΑΕ ΑΕΛ.
Αντιπροσωπεία της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.
Μέλη της ομάδας  “Μαμάδες από Ν. Λάρισας”.
Οι βασικοί χορηγοί μας Παναγιώτης Τσουμάνης και Κώστας Τσιρώνης.
Μέλη της ομάδας μας “Ελεύθεροι Λαρισαίοι Εθελοντές”.
Όλοι εσείς που θέλετε να έρθετε για να χαρίσουμε λίγη ζεστασιά και δυο ευχές σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη.
Σας περιμένουμε την Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Γηροκομείο Λάρισας.

Η ομάδα “ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΛΑΡΙΣΑΙΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ”

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
Οι φίλοι που θέλουν να έρθουν να μοιράσουμε ευχές στους μοναχικούς ηλικιωμένους μπορούν να φέρουν κάποια προϊόντα που είναι απαραίτητα για την λειτουργία του Γηροκομείου.  Υπάρχει ανάγκη για: Λάδι, τυρί, ζάχαρη, τοματοπολτό, φασόλια, φασόλια  γίγαντες, απορρυπαντικά, απορρυπαντικά πλυντηρίου, μαλακτικά ρούχων, χλωρίνες, μαξιλαροθήκες, πετσέτες, πετσέτες ποδιών, θήκες μαξιλαριών καπιτονέ, σεντόνια πετσετέ με λάστιχο.
Τα ίδια προϊόντα μπορούν να προσφέρουν οποιαδήποτε άλλη μέρα του χρόνου κατ’ ευθείαν στο Γηροκομείο Λάρισας.

giorth ghrokomeiouMIKTH