Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Δώρο 1 iphone6 και δωροεπιταγές από τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ

ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΣΟΥΜΑΝΗ

Δεκάδες φίλοι και πελάτες της αλυσίδας Super Market ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ παραβρέθηκαν σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο κατάστημα της αλυσίδας της οδού Βόλου 108 το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης έγινε η κλήρωση ενός iphone 6 αλλά και 5 δωροεπιταγών αξίας 20€ η κάθε μία. Με κεντρικό μήνυμα “Μας εκτιμάτε και σας το ανταποδίδουμε” η καμπάνια της νέας αλυσίδας, που μπήκε δυναμικά στην τοπική αγορά τους τελευταίους μήνες, απέσπασε πολύ κολακευτικά σχόλια από τους Λαρισαίους. Οι παρευρισκόμενοι σχολίασαν με θερμά λόγια την συμπεριφορά και τις κινήσεις των αδελφών Ζήση και Παναγιώτη Τσουμάνη ενώ τα εκατοντάδες μηνύματα στην σελίδα της αλυσίδας στο facebook δείχνουν ότι ο τόπος μας έχει ανάγκη από επιχειρήσεις που σέβονται τον καταναλωτή. Γεννημένοι και μεγαλωμένοι στην Λάρισα οι αδελφοί Τσουμάνη γνωρίζουν καλύτερα από τον κάθε “επενδυτή” την ψυχολογία αλλά και τις ανάγκες του Λαρισαίου καταναλωτή και δημιούργησαν μια επιχείρηση που αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της τοπικής κοινωνίας. Χορηγοί πολλών ανθρωπιστικών εκδηλώσεων, συμπαραστάτες εθελοντικών ομάδων τα  Super Market ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα των προσφερομένων προϊόντων τους και με τις πολύ χαμηλές τιμές δεν είναι τυχαίο ότι έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αποδοχή των καταναλωτών.

View the embedded image gallery online at:
http://mustmag.gr/news/311-klhrosh-iphone#sigProId2ec345c043

Στα πλαίσια όλων των ανωτέρω ήταν και η σημερινή εκδήλωση η οποία ξεκίνησε με έναν μπουφέ από χωριάτικα λουκάνικα και διάφορα αλλαντικά της περιοχής μας. Λίγο πριν την κλήρωση ο υπεύθυνος επικοινωνίας της αλυσίδας καλωσόρισε τους δεκάδες φίλους της που βρισκόταν εκεί και στις 3 το μεσημέρι έγινε η κλήρωση του μεγάλου δώρου που ήταν ένα iphone6. Νικητής αναδείχθηκε ο κ. Γιώργος Οικονόμου ο οποίος έριξε το τυχερό κουπόνι στο κατάστημα της αλυσίδας που βρίσκεται στον Άγιο Κωνσταντίνο (23ης Οκτωβρίου 66-68). Ο νικητής ενημερώθηκε άμεσα τηλεφωνικά και έκπληκτος αλλά και χαρούμενος έφτασε στο κατάστημα της οδού Βόλου όπου και παρέλαβε το δώρο του από τους αδελφούς Ζήση και Παναγιώτη Τσουμάνη τους οποίους και ευχαρίστησε για την ενέργεια τους αυτή.

View the embedded image gallery online at:
http://mustmag.gr/news/311-klhrosh-iphone#sigProIdd9d0ad21f7

Στην συνέχεια έγινε και δεύτερη κλήρωση η οποία αφορούσε όσους βρισκόταν την ώρα εκείνη στο κατάστημα. Πέντε τυχεροί φίλοι της αλυσίδας ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ κέρδισαν δωροεπιταγές αξιάς 20€ η κάθε μία. Οι τυχεροί δεν έκρυβαν την ικανοποίηση τους τόσο για την τύχη τους όσο και για την συμπεριφορά της επιχείρησης που τους αντιμετωπίζει με τον σεβασμό που δικαιούνται.

View the embedded image gallery online at:
http://mustmag.gr/news/311-klhrosh-iphone#sigProIda269c8ff34

Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι η Λάρισα στηρίζει τους Λαρισαίους επιχειρηματίες που επιχειρούν με σεβασμό στον άνθρωπο και προσφέρουν στην τοπική οικονομία.