Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Ομολόγησε ο δράστης της δολοφονίας του 38χρονου στον Βόλο

Εξιχνιάστηκε από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου, η ανθρωποκτονία σε βάρος 38χρονου που διαπράχθηκε στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.
Δράστης είναι 41χρονος συγγενής του θύματος, ο αδερφός του, ο οποίος πρωινές ώρες της Πρωτομαγιάς  ομολόγησε την τέλεση του εγκλήματος και συνελήφθη.
Ειδικότερα, ο δράστης κατήγγειλε χθες το πρωί ψευδώς στις αστυνομικές Αρχές ότι τις βραδινές ώρες της 29/30-04-2017 μαζί με τον 38χρονο είχαν πέσει θύματα ληστείας από άγνωστα άτομα, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τραυματιστεί θανάσιμα.
Μετά από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών ο 38χρονος βρέθηκε νεκρός χθες το πρωί έξω από την οικία του, φέροντας τραύματα στο κεφάλι.
Στο πλαίσιο της ενδελεχούς αστυνομικής έρευνας προέκυψε ότι ο 41χρονος δράστης, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 38χρονο στην οικία τους, του προκάλεσε τραύματα στο κεφάλι με τη χρήση οικιακού σκεύους, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου.
Πηγή: zougla.g