Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Απόπειρα απαγωγής νεαρής κοπέλας στην Κοζάνη – Την έσωσαν τα αδέσποτα!

Απίστευτο περιστατικό στο Βελβεντό! Τι καταγγέλλει νεαρή γυναίκα...
Αναστάτωση και προβληματισμό προκαλεί στην τοπική κοινωνία του Βελβεντού η καταγγελία νεαρής κοπέλας για απόπειρα απαγωγής της από άνδρες που επέβαιναν σε λευκό αυτοκίνητο και επιχείρησαν να τη βάλουν μέσα στο όχημα με τη βία,
Όπως αναφέρει το kozanimedia που επικαλείται τη μαρτυρία της, τα ξημερώματα της Δευτέρας, η νεαρή κοπέλα φεύγοντας από μπαρ της περιοχής και ανηφορίζοντας σε κεντρικό δρόμο της πόλης, είδε ξαφνικά ένα λευκό βαν στο οποίο επέβαιναν τρεις άνδρες.
Ο οδηγός του οχήματος αναβόσβησε τα φώτα, με την ίδια να μη δίνει σημασία, αλλά στη συνέχεια το όχημα την πλησίασε και τότε άνοιξε η συρόμενη πόρτα του. Τότε, δυο άντρες επιχείρησαν να τη βάλουν με τη βία στο όχημα.
Όπως αναφέρει η νεαρή κοπέλα, αφού αντιστάθηκε και έβαλε τις φωνές, κάτι αδέσποτα σκυλιά που βρίσκονταν στο συγκεκριμένο σημείο άρχισαν να γαβγίζουν. Τότε οι τρεις άνδρες εγκατέλειψαν την προσπάθεια τους και έφυγαν.
Το πρωί της Τρίτης η νεαρή κοπέλα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα Σερβίων και ανέφερε το εν λόγω περιστατικό.
Οι τοπικές Αρχές εξετάζουν την καταγγελία της νεαρής κοπέλας.
Πηγή: kozanimedia.gr