Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Επίσκεψη του υποψήφιου Δημάρχου Λαρισαίων Νίκο Γαμβρούλα στον ΣΘΕΒ

Την Διοίκηση του ΣΘΕΒ επισκέφθηκαν την Δευτέρα 15 Απριλίου 2019, ο υποψήφιος για τον Δήμο Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας μαζί με μέλη της παράταξής του συνδυασμού “Ορμή Ανανέωσης”.
Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ κ. Αχιλλέας Νταβέλης αφού ευχήθηκε στον υποψήφιο Δήμαρχο και στην παράταξη του καλή επιτυχία, δήλωσε πως είναι πολύ ενθαρρυντικό στις μέρες μας νέοι άνθρωποι να ενεργοποιούνται και να συμμετέχουν ενεργά στα Κοινά.
Ο πρόεδρος του ΣΘΕΒ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητας συνεργασίας με τον Δήμο για θέματα επιχειρηματικότητας και ανάπτυξης αλλά και σε θέματα όπως ο πολιτισμός, ο τουρισμός και η ποιότητα ζωής των πολιτών.
Από την μεριά του ο κ. Γαμβρούλας τόνισε πως ένας ισχυρός Δήμος σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς που εκπροσωπούν την επιχειρηματικότητα όπως ο ΣΘΕΒ, μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε η πόλη μας να γίνει πόλος επενδύσεων και να δημιουργηθούν όλες εκείνες οι υποδομές που θα στοχεύουν στην ανάπτυξή και στην ευημερία των πολιτών.
Οι δύο πλευρές συμφώνησαν να βρίσκονται σε συνεχή επαφή, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και συνεργασιών προς όφελος της τοπικής κοινωνίας θέτοντας ως κεντρική προτεραιότητα την υποστήριξη της θεσσαλικής επιχειρηματικότητας με έμφαση στις νεοφυείς επιχειρήσεις και τη δημιουργία νέων βιώσιμων θέσεων εργασίας.
Τον κ. Γαμβρούλα συνόδευαν οι υποψήφιοι: Νταφόπουλος Γεώργιος, Κωστής Ζήσης, Νεοφότυστος Κωνσταντίνος, Ζουριδάκης Αλέξανδρος και Τσαμαδός Παναγιώτης.