Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σαρώνει την Λάρισα η “Ορμή Ανανέωσης”

Όσο πλησιάζουμε προς την ημέρα διεξαγωγής των εκλογών, τα μέλη του συνδυασμού “Ορμή Ανανέωσης” αλλά και ο επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Γαμβρούλας, βλέποντας την ανέλπιστη αποδοχή αυτού του νεανικού σχήματος από τους κατοίκους της πόλης “πατάνε γκάζι” και σαρώνουν όλη την πόλη.

Χωρίς επικοινωνιακά τρικ, χολιγουντιανές φιέστες και παγωμένα χαμόγελα με κρύες χειραψίες πλησιάζουν τον κόσμο και συζητάνε μαζί του. Ενημερώνονται για τα προβλήματα και με μεστό λόγο καταθέτουν τις δικές τους ιδέες κερδίζοντας τις εντυπώσεις και την αποδοχή των Λαρισαίων.   
Η “Ορμή Ανανέωσης” παράλληλα με τις περιοδείες της σε συνοικίες και χωριά, βρίσκεται αρκετά συχνά στο κέντρο της πόλης, με στόχο να συνομιλήσει με το σύνολο των εργαζομένων και των επιχειρηματιών, ώστε να καταγράψει όλα τα πιθανά προβλήματα και να παρουσιάσει αμέσως μετά πιθανές λύσεις.
Βλέποντας την έντονη κινητικότητα  των νέων αυτών αλλά και τις αντιδράσεις των συμπολιτών μας πιστεύουμε ότι κάτι νέο γεννιέται στον Δήμο Λαρισαίων.
Δείτε την προεκλογική κίνηση τους:
ΚΥΡΙΑΚΗ 5/5
Στην αγορά της Λάρισας βρέθηκε την Κυριακή το πρωί ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και μέλη του συνδυασμού Ορμή Ανανέωσης.
Ο Νίκος Γαμβρούλας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στους επιχειρηματίες και τους εργαζόμενους πολλές από τις προτάσεις του συνδυασμού, ενώ ταυτόχρονα κατέγραψε τα προβλήματα και τις ανάγκες των καταστηματαρχών.

 Στην συνέχεια η ομάδα των υποψηφίων του συνδυασμού το  Άλσος και την Οικογιορτή.
Ο Νίκος Γαμβρούλας και τα μέλη της παράταξης που τον συνόδευαν συνομίλησαν με τοπικούς παραγωγούς και εθελοντικές οργανώσεις, έχοντας την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και προτάσεις, τόσο για την ενίσχυση της τοπικής παραγωγής, όσο και για την ενίσχυση του εθελοντικού πνεύματος στην πόλη, που αποτελούν βασικές προτεραιότητες του συνδυασμού.

 Το βράδυ της Κυριακής ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και μέλη του συνδυασμού Ορμή Ανανέωσης βρέθηκαν στο Πρωτοδικείο Λάρισας όπου κατέθεσαν τις υποψηφιότητες της παράταξης.
Το ψηφοδέλτιο της ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ Δημοτικής Κίνησης “Ορμή Ανανέωσης” είναι ότι πιο νεανικό και φρέσκο έχει παρουσιαστεί ποτέ στη Λάρισα.
Το 74 % είναι κάτω από 37 ετών ενώ το  78 % κάτω των 40 ετών
Το σύνολο των υποψηφίων συμμετέχουν για πρώτη φορά σε εκλογές

0prothperiodeies1

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

ΔΕΥΤΕΡΑ 6/5
Την λαϊκή και την συνοικία των Αγίων Σαράντα επισκέφτηκαν την Δευτέρα το πρωί, ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και μέλη της Ορμής Ανανέωσης.
Το κλιμάκιο συνομίλησε με παραγωγούς, καταστηματάρχες και πολίτες και αντάλλαξαν απόψεις για την τοπική παραγωγή, την επιχειρηματικότητα και την κατάσταση στην πόλη.
Κατά την επίσκεψη κατέγραψαν προβλήματα, όπως για παράδειγμα την κακή κατάσταση σε δυο παιδικές χαρές, που παρουσιάζουν εικόνα εγκατάλειψης και είναι πλέον επικίνδυνες για τα παιδιά.

 ΤΡΙΤΗ 7/5
Πολύωρη περιοδεία που απαιτούσε αντοχές, με πολλές στάσεις πραγματοποίησαν τη Τρίτη το πρωί τα μέλη της Ορμής Ανανέωσης με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλα.
Το νεανικό κλιμάκιο ξεκίνησε από την λαϊκή του σταθμού, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει με τοπικούς παραγωγούς ενώ στην συνέχεια επισκέφτηκε επιχειρήσεις στην ευρύτερη περιοχή του σταθμού συζητώντας με καταστηματάρχες και εργαζομένους.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τον ΟΣΕ, το Τελωνείο, τον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε και το Λαογραφικό Μουσείο, παρουσιάζοντας τις προτάσεις του συνδυασμού στους υπαλλήλους των Οργανισμών και του Μουσείου.
Η περιοδεία συνεχίστηκε με επισκέψεις σε καταστήματα της οδού Φαρσάλων και στην ευρύτερη περιοχή της Χαραυγής, καταγράφοντας προβλήματα και ανάγκες της συνοικίας.
Τέλος, νωρίς το μεσημέρι, ο συνδυασμός επισκέφτηκε το ΕΚΑΒ, παρουσιάζοντας τις προτάσεις και το όραμά του στους υπαλλήλους και την Διοίκηση του Οργανισμού.

 ΤΕΤΑΡΤΗ 8/5
Την Τετάρτη το πρωί επισκέφτηκαν λαϊκή και την συνοικία του Αγίου Αθανασίου ο υποψήφιος Δήμαρχος Λαρισαίων Νίκος Γαμβρούλας και στελέχη της Ορμής Ανανέωσης. Το κλιμάκιο συνομίλησε με παραγωγούς και καταστηματάρχες και παρουσίασε το πρόγραμμα και το όραμα του συνδυασμού.
Στην συνέχεια επισκέφτηκαν τους υπαλλήλους του ΤΣΜΕΔΕ Λάρισας και τους υπαλλήλους της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Λάρισας, ανταλλάσσοντας απόψεις για τον Δήμο και τον ρόλο των συγκεκριμένων φορέων στην τοπική κοινωνία της Λάρισας.

 

Με πολύ όρεξη και μεράκι, καθημερινά η Ορμή Ανανέωσης βρίσκεται σε κάθε πιθανή γωνία της πόλης, παρουσιάζοντας τις προτάσεις της στους πολίτες του Δήμου.
Και μέσα στον πυρετό του προεκλογικού αγώνα η “Ορμή Ανανέωσης” ξανακάνει πάρτυ!
Την Παρασκευή 10 Μαΐου και ώρα 21.15΄ στο BARδΟΝ (Φρίξου 4) θα μαζευτούν και πάλι οι υποψήφιοι και οι φίλοι της παράταξης για να διασκεδάσουν, να γνωριστούν και να συζητήσουν . Είναι η ευκαιρία σας να τους γνωρίσετε από κοντά και η ευκαιρία τους να σας πείσουν ότι «αυτά τα “παιδιά” είναι ικανά για όλα. Ακόμη και για να αλλάξουν προς το καλύτερο την πόλη»

0prothperiodeies2