Τρίτη 27 Οκτωβρίου 2020

Σκοποβολή: Με επιτυχία διεξήχθη το Κύπελλο “ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ”

Το Κύπελλο  “ΠΟΛΥΔΑΜΑΣ”,  που συνδιοργάνωσαν η Σκοπευτική Ομοσπονδία Ελλάδος σε  με τον όμιλο πρακτικής σκοποβολής Φαρσάλων πέρασε στη ιστορία, με τους περισσότερους από εκατό σκοπευτές από την Ιταλία, , Βουλγαρία, Ρωσία και Ελλάδα να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό. Οι περισσότεροι σκοπευτές ολοκλήρωσαν με επιτυχία όλα τα στάδια . Και οι κορυφαίοι απ’ αυτούς απέδεξαν ότι δεν έχουν όρια. Οι αγώνες που έγιναν την Κυριακή (30/4) στο σκοπευτήριο των Φαρσάλων, ξεκίνησαν στις 9 το πρωί και τελείωσαν στις 15.30΄ με τις απονομές, ενώ οι αθλητές αγωνίστηκαν με όλες τις καιρικές συνθήκες. Την συννεφιά, τον κρύο αέρα και το ψιλόβροχο αντικατέστησε ένας δυνατός ήλιος.
Χαρακτηριστικά των αγώνων ήταν οι αρκετές συμμετοχές στα junior κάτι που δείχνει ότι τα νέα παιδιά άρχισαν να ασχολούνται και με πιο ιδιαίτερα αθλήματα αλλά και οι επιδόσεις των γυναικών που απέδειξαν ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από του άνδρες συναθλητές τους.
Χρυσό (ακόμη ένα) η Άννα Κορτέση, ασημένιο η Δέσποινα Χατζή και χάλκινο η Μαρίνα Τσεκούρα είναι τα κορίτσια  που με τις νίκες τους συμμετέχουν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Βουδαπέστη τον ερχόμενο Αύγουστο.