Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Λιτό και ουσιαστικό μήνυμα της Χριστίνας Κοντογιάννη

Ανάμεσα από τα πολλά μηνύματα που κατακλύζουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αυτές τις μέρες, ξεχωρίσαμε ένα λιτό αλλά ουσιαστικό μήνυμα της υποψήφιας Δημοτικής Συμβούλου με τον συνδυασμό “Λάρισα Μπροστά” της Ρένας Καραλαριώτου.

Για την επιστημονική επάρκεια της Χριστίνας μιλούν με σεβασμό όσοι έχουν συνεργασθεί μαζί της, ενώ για το Εθελοντικό της έργο έχουμε ιδίαν αντίληψη. Την βλέπουμε σε κάθε Εθλοντική δράση της Ε.Ο.Δ.Υ.Α. της οποίας είναι από τα πιο ενεργά μέλη ενώ πριν λίγο καιρό – όταν της ζητήθηκε η βοήθεια της από την Ε.Ο. ΣΤΗΡΙΞΗ – έγινε αμέσως  χορηγός εκδήλωσης που έκαναν οι Λαρισαίοι Ραδιοφωνικοί Παραγωγοί του “Steki Radio”. Αναγνωρίζοντας τόσο την επαγγελματική της εμπειρία όσο και το κοινωνικό της έργο παρουσιάζουμε το μήνυμα της στο οποίο αναφέρει:  
Με εφόδια την 25ετη μου εμπειρία και γεωπονική μου γνώση, σε θέματα γεωργικά, κτηνοτροφικά, αρδευτικά, περιβαλλοντικά (ενέργεια - ρύπανση), κατασκευές πρασίνου και την εθελοντική μου προσφορά σε συλλόγους και οργανώσεις με επίκεντρο τον άνθρωπο, ζητώ να μου δώσετε δύναμη με την ψήφο σας, για να πάμε όλοι μαζί τη ΛΑΡΙΣΑ που αγαπάμε, ΜΠΡΟΣΤΑ..!

000kontogianh1