Must-have της σεζόν: Ανοιξιάτικο παλτό χωρίς μανίκια (sleeveless coat)

ΑΝΟΙΞΙΑΤΙΚΗ ΜΟΔΑ

Είναι μεγάλη αλήθεια πως τώρα την άνοιξη δεν πάμε πουθενά χωρίς να φοράμε το ανοιξιάτικο μας παλτό.

Είναι ένα κομμάτι που δεν λείπει ποτέ από την γκαρνταρόμπα μας.
Φέτος όμως η μόδα στα ανοιξιάτικα παλτό λίγο άλλαξε κ ‘’επιβάλει’’ (αν μου επιτρέπεται η λέξη αυτή) να φοράμε παλτό ανοιξιάτικα χωρίς μανίκια.
Ειδικά φέτος όπου ο καιρός είναι λιγάκι περίεργος, δηλαδή πολύ ζέστη το πρωί και λιγάκι κρύο το βράδυ, αυτό που θέλουμε είναι να ρίξουμε κάτι ελαφρύ πάνω μας και να φύγουμε για τις δουλειές μας.
Προτιμήστε τα ζωηρά και flashy χρώματα ή τις soft παστέλ αποχρώσεις όπως επιβάλλει η άνοιξη αλλά μην ξεχάσετε και κλασσικά χρώματα όπως είναι το λευκό και το μαύρο.
Μπορείτε να τα συνδυάσετε με ότι στυλ ντυσίματος θέλετε, από σικ ντύσιμο (δηλαδή ρούχα γραφείου) μέχρι  ροκ στυλ. Προσοχή όμως μην το παρακάνετε, τα sleeveless coat δεν ταιριάζουν σε όλους τους σωματότυπους.

Οι παραπάνω εικόνες φτιάχτηκαν από εμένα μέσω του polyvore.com. Όσες φίλες θέλετε μπορείτε να με βρίσκετε και στο προσωπικό μου blog http://awomansdailydiary.blogspot.gr/
Περιμένω τα σχόλια σας και αν έχετε κάποια απορία μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.