Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Καλλιστεία με ... ηλικιωμένους άνδρες στον Αγιόκαμπο

ΚΑΛΙΣΤΕΙΑ

Τα καλλιστεία δεν είναι μόνο για τους λυγερόκορμους 20χρονους. Ούτε για όσους διαθέτουν το κορμί του Κριστιάνο Ρονάλντο. Στον Αγιόκαμπο της Λάρισας την Καθαρά Δευτέρα, αποδεικνύεται ότι δικαίωμα στην ομορφιά έχουν όλοι. Ακόμη και οι άνδρες άνω των 65 ετών.
Εμπνευστής αυτών των πρωτότυπων καλλιστείων είναι ένας πρώην ναυτικός, ο Γρηγόρης Ντάφης, ο οποίος αποφάσισε να διοργανώσει αυτού του τύπου τα καλλιστεία εμπνευσμένος από ένα ταξίδι του στη Βενεζουέλα. Όσοι άνδρες από 65 ετών και άνω, δηλώσουν συμμετοχή θα φορούν μαγιό ή σορτς και θα διεκδικήσουν το έπαθλο, το οποίο θα ανέρχεται σε 150 ευρώ.
Στην εμφάνιση των διαγωνιζόμενων θα προστεθεί μια έντονη δόση χιούμορ αφού όλοι τους θα φορούν ένα ζευγάρι μάλλινες κάλτσες, σαγιονάρες και μπρατσάκια. Στην ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει μεταξύ άλλων «σας επισημαίνουμε, επίσης, ότι διά κάθε ατυχές ενδεχόμενο, μιας και οι συμμετέχοντες θα είναι ηλικιωμένοι, η ασφάλειά τους είναι δεδομένη. Το Κέντρο Υγείας Αγιάς και τα ασθενοφόρα του, όπως πάντα, επαγρυπνούν και καλύπτουν σε περιστατικά όλο τον Δήμο Αγιάς. Κατόπιν τούτου, όσοι πιστοί και διαθέτοντες το ανάλογο χιούμορ, αλλά και τη βεβαιότητα ότι αντέχουν στο χειμωνιάτικο κρύο, μπορούν να προσέλθουν προκειμένου να συμμετάσχουν στα καλλιστεία, φέροντας και την αστυνομική τους ταυτότητα ή βεβαίωση ΚΕΠ».
ekriti.gr