Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Διάθεση προϊόντων Χωρίς Μεσάζοντες από τους Ενεργούς Πολίτες Λάρισας

ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ

Έξι προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ανταγωνιστικής τιμής θα διαθέσουν με τη συνεργασία των εθελοντών "Ενεργών Πολιτών Λάρισας". Η διάθεση των προϊόντων θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 28 Φεβρουαρίου 2015 στη Σκεπαστή Αγορά Νεάπολης Λάρισας.

Συγκεκριμένα, θα διατεθούν:
1. Τυροκομικά προϊόντα του γαλακτοτυροκομείου "ΑΜΑΡΑΝΤΟΣ"  (Παιδής Θεόδωρος) της περιοχής Καλαμπάκας. Πρόκειται για:
• Φέτα Π.Ο.Π. σε συσκευασία καθαρού βάρους 4,150(+-50γρ.)κιλά, συνολικής αξίας 25€ η συσκευασία. Τιμή κιλού 6,00€
• Φέτα Αιγοπρόβεια σε συσκευασία καθαρού βάρους 2,00(+-50 γρ.)κιλά, συνολικής αξίας 12€ η συσκευασία.  Τιμή κιλού 6,00 €
• Κασέρι σε συσκευασία καθαρού βάρους 1,3 κιλά, συνολικής αξίας 12€ η συσκευασία. Τιμή κιλού 9,30€
2. Τρία είδη ρυζιού του παραγωγού Μπαλτά Αντωνίου από την περιοχή Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για:
• Ρύζι Καρολίνα σε συσκευασία 5kg (5 μονόκιλα) στην τιμη των 4,75€.(Τιμή κιλού 0,95€)
• Ρύζι κίτρινο (Μπονέτ) σε συσκευασία 5kg (5 μονόκιλα)στην τιμή των 4,50€,(τιμή κιλού 0,90€)
• Ρύζι Γλασέ που χρησιμοποιείται κυρίως για σούπες, ντολμαδάκια ή γεμιστά, σε συσκευασία 5kg (5 μονόκιλα) στην τιμή των 4,00€,(τιμή κιλού 0,80€)
3. Όσπρια της περιοχής Ν. Λάρισας. Πρόκειται για:
• Φασόλια "NORTHERN" για σούπα της παραγωγού Ελένης Ματθαίου, από το Ψυχικό Λάρισας, σε συσκευασία των 2,180 κιλών συνολικής αξίας 5,00€ (2,30€ το κιλό)
• Φακές περιοχής  Λάρισας της παραγωγού Πουλτσίδου Κωνσταντινιάς με τιμή κιλού 1,25€ σε συσκευασία 2 κιλών και τιμή συσκευασίας 2,50€.
4. Χαρτικά της βιοτεχνίας του Βασιλικάρη Κων/νου. Πρόκειται για:
• Χαρτί υγείας σε συσκευασία 30 ρολών (200gr_ρολό), συνολικού βάρους 6 κιλών. Τιμή ανά συσκευασία 12,50€ (Τιμή κιλού 2,08€)
• Χαρτοπετσέτες σε συσκευασία 660 φύλλων (3 X 220τεμ.), βάρους 1000 γραμμαρίων. Τιμή συσκευασίας 2.50€
• Χαρτί κουζίνας σε συσκευασία 4 τεμαχίων , βάρους 450gr/ρολό και μήκους 40 μέτρων. Τελική τιμή ανά συσκευασία 4.00€
Όλα τα είδη έχουν δειγματιστεί στην ομάδα προϊόντων των "ΕνΠοΛ", έχουν παραδοθεί αναλύσεις, όπου ήταν δυνατόν, και έχουν υπογραφεί δηλώσεις παραγωγών & μεταποιητή ότι τα προϊόντα που θα διαθέσουν είναι ποιοτικά και ίδια με αυτά που έχουν δειγματιστεί.
Σε κάθε περίπτωση η ευθύνη για την ποιότητα των προϊόντων ανήκει αποκλειστικά στους πωλητές τους.
Παραγγελίες μπορούν να γίνονται από την ιστοσελίδα των Εν.Πο.Λ. (www.energw.gr). Επίσης, παραγγελίες μπορούν να γίνουν στη Στέγη Αλληλεγγύης των Εν.Πο.Λ. (Μανδηλαρά και Παναγούλη 37), ΑΥΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ σε όσους δεν μπορούν να κάνουν παραγγελία ηλεκτρονικά μόνοι τους, καθημερινά εκτός Σαββάτου και Κυριακής από τις 10:00 έως τις 13:00 και τα απογεύματα Δευτέρας-Τετάρτης-Παρασκευής από τις 18:00 έως τις 21:00, ως την Πέμπτη 26/02 το μεσημέρι.
Κατά τη διάρκεια της δράσης στο χώρο διάθεσης των προϊόντων θα συλλέγονται τρόφιμα για το "Δωρητήριο τροφίμων" που στεγάζεται στη "Στέγη Αλληλεγγύης" (Παναγούλη 37) για την κάλυψη των αυξημένων αναγκών των δεκάδων άπορων οικογενειών της πόλης μας.
(στο ίδιο μέρος συγκεντρώνονται επίσης φάρμακα για το "Ιατρείο Αλληλεγγύης" & τηγανέλαιο για ανακύκλωση.
Υπενθυμίζεται ότι τα προϊόντα θα τα αγοράσουν όσοι παραγγείλανε, από την Σκεπαστή αγορά της Νεάπολης, το Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Οι εγκαίρως προσερχόμενοι θα εξυπηρετούνται ταχύτερα από 3 γραμματείες, ενώ οι εκτός καθορισμένου ωραρίου (πριν και μετά την ώρα που καθορίζεται από το ηλεκτρονικό σύστημα) θα εξυπηρετούνται από μια γραμματεία, στην οποία ενδέχεται η καθυστέρηση να είναι μεγαλύτερη. Επίσης, καλό θα είναι όταν προσέρχεστε να έχετε εκτυπώσει την παραγγελία σας, ή να γνωρίζετε τον αριθμό της. Τέλος, δεν θα λειτουργήσουν οι γραμματείες των αδιάθετων ή επιπλέον παραγγελιών πριν τις 12.30 μετά το μεσημέρι, όταν θα έχει ικανοποιηθεί το μεγαλύτερο μέρος των ηλεκτρονικών παραγγελιών. Να είστε βέβαιοι, ότι καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για την ταχύτερη και ποιοτικότερη εξυπηρέτησή σας.
Αν είσαι ήδη εθελοντής των Εν.Πο.Λ. ή θέλεις να γίνεις νέος εθελοντής, δήλωσε συμμετοχή γι αυτή τη δράση στα τηλέφωνα: 6955949465 και 2413011972 (ώρες λειτουργίας της "Στέγης"), ή αυτοπροσώπως στη "Στέγη Αλληλεγγύης" (Μανδηλαρά 37 & Παναγούλη) ή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.