Κυριακή 23 Απριλίου 2017

Ποιοι είμαστε

ΠΡΟΦΙΛ
Το “must”  έκανε την παρουσία του το καλοκαίρι του 2009 σαν έντυπο μηνιαίο περιοδικό. Τον Ιούλιο του 2010 μετατράπηκε σε ηλεκτρονικό περιοδικό  και με την πετυχημένη παρουσία του εξελίχθηκε σε ένα από τα πιο δημοφιλή site της Θεσσαλίας
Τα τελευταία  χρόνια, επεκτείνεται  στις ηλεκτρονικές εκδόσεις (internet) σημειώνοντας αξιόλογη δραστηριότητα και καταλαμβάνοντας περίοπτη θέση στις προτιμήσεις των χρηστών του διαδικτύου.  Αποτέλεσμα της αποδοχής αυτής από το Λαρισαϊκό κοινό είναι η δημιουργία ενός δεύτερου site του mustsport που διευθύνει ο Αποστόλης Τριανταφύλλου ο οποίος είναι και υπεύθυνος του Αθλητικού τμήματος του mustmag.
Τις εκδόσεις μας έχουν τιμήσει με προσωπικές συνεντεύξεις και άρθρα αρκετοί από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους της πόλης μας και όχι μόνο. Καλλιτέχνες, αθλητές και άλλοι έχουν φιλοξενηθεί είτε στις σελίδες της έντυπης έκδοσης είτε στο site.
Τον Φεβρουάριο του 2015 ανανεώθηκε πλήρως και με μια θεματολογία που ζητά το αναγνωστικό κοινό φιλοδοξεί να είναι και τα επόμενα χρόνια στην πρώτη γραμμή των προτιμήσεων σας.
ΣΤΟΧΟΣ
Η έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση του κοινού, μέσα από μια συνεχή προσπάθεια για άριστες ποιοτικά & αισθητικά ιστοσελίδες.