Σάββατο 18 Μαϊου 2024

ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Ήταν πολύ ωραίο που επικοινωνήσαμε μέσα από τα τραγούδια

ΓΛΥΚΕΡΙΑ

Συνέντευξη στην Δέσποινα Παπαϊωάννου


Με μεγάλη επιτυχία έγινε στις 23-9-2015 η έναρξη του παζαριού της Λάρισας με μια ανεπανάληπτη συναυλία της Γλυκερίας
Η φωνή της μας μάγεψε και μας ταξίδεψε ερμηνεύοντας παλιές και νέες της επιτυχίες με πολύ μεγάλη απήχηση από τον κόσμο κ συνάμα κ την συμμετοχή του κόσμου στις ερμηνείες .
Ο χώρος όπου έγινε η συναυλία πνίγηκε από τον πολύ τον κόσμο οι οποίοι ήρθανε για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ερμηνεύτρια. Εντύπωση δε έκανε ότι άνθρωποι μεγάλης ηλικίας μείνανε για αρκετή ώρα όρθιοι και χορεύανε !!!!!!!!!!!!!
Στο τέλος της συναυλίας μας παραχώρησε μία συνέντευξη που μας έδειξε πόσο όμορφα πέρασε κ η Γλυκερία με τους Λαρισαίους κ Λαρισαίες θαυμαστές/στριες κ πόσο ενθουσιασμένη έμεινε με την απήχηση τους κόσμου.
H συνέντευξη που παραχώρησε η Γλυκερία  στην Δέσποινα Παπαϊωάννου θα  ακούστηκε ηχογραφημένη το Σάββατο στις 10:00 π.μ. στον ok radio 104.8 , στην εκπομπή “Είμαστε στον αέρα”.


GLYKERIA1Ας δούμε την μίνι-συνέντευξη της Γλυκερίας:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Είμαι η Δέσποινα Παπαϊωάννου χαίρομαι πολύ που σας βλέπω από κοντά .
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Γειά σου Δέσποινα
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Ήθελα να μου πείτε πως σας φάνηκε η πόλη μας ;
ΓΛΥΚΕΡΙΑ:   Ε! Τι πρώτη φορά; Έχω έρθει άπειρες φορές στη Λάρισα, απλά να πω για την βραδιά , ήταν μια πάρα πολλή όμορφη βραδιά , είχε απ’ όλα , είχε πολλή κόσμο, ήτανε επιτυχημένη γιορτή που κάνουν ακριβώς , αλλά δεν ξέρω ακριβώς τι γίνεται
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Είναι το παζάρι της Λάρισας το οποίο ανοίγει κάθε χρόνο …
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Οκ, τι ακριβώς εκθέτουνε τι κάνουνε:
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Είναι μικροπωλητές και εκθέτουν…..
ΓΛΥΚΕΡΙΑ : Οκ, και έχει την ευκαιρία ο κόσμος ……. Ποιος το προσφέρει αυτό;
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Ο Δήμος Λαρισαίων.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ : Μπράβο, μπράβο πολύ ωραία. Λοιπόν, μέσα στα πλαίσια αυτού…
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Στη έναρξη του παζαριού
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Του παζαριού ήρθαμε και εμείς εδώ να δώσουμε έτσι χαρά και όμορφα τραγούδια στον κόσμο, ελπίζω να επετεύχθη ο σκοπός.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Με μεγάλη επιτυχία μπορώ να πω.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Αυτό αποκομίζω και εγώ. Ήτανε μια πάρα πολύ ωραία βραδιά πραγματικά,     υπήρχε συμμετοχή του κόσμου παρόλο που πολλοί άνθρωποι ήτανε όρθιοι , δεν υπήρχαν καρέκλες για όλους να καθίσουν. Εάν πεις ότι αυτό γίνετε με τους πιο νέους εντάξει, υπήρχαν όμως και κάποιοι πιο μέσης ηλικίας άνθρωποι που ήτανε όρθιοι και όμως αντέξανε, μέχρι το τέλος  καθίσανε. Ήτανε πολύ ωραίο, επικοινωνήσαμε ξανά μέσα από τα τραγούδια που έχουν αυτή τη δύναμη να το κάνουν. Είναι μία εποχή που πραγματικά χρειαζόμαστε αυτή την δύναμη από πολλές πλευρές , εγώ την εκπροσωπώ αυτή από την πλευρά του τραγουδιού και θέλω να πιστεύω ότι επιτελώ το σκοπό μου. Δηλαδή πέρα απτό ότι είμαι μία τραγουδίστρια  έχω και  επικοινωνία με τους ανθρώπους, δίνω χαρά , δίνω μηνύματα και δίνω κουράγιο για μετά από εδώ.
GLYKERIA2ΔΕΣΠΟΙΝΑ :     Όντος θα συμφωνήσω μαζί σας. Είστε καταπληκτική και είμαι φανατική θαυμάστριά σας.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Ευχαριστώ πολύ.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Για την νέα σας δουλειά ; Περιμένουμε κάτι;
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Περιμένουμε κάτι, αλλά δεν θα σας πω κάτι τώρα γιατί είναι η εποχή που πραγματικά βρίσκομαι στο στούντιο και γράφω. Λίγο πριν τελειώσει το καλοκαίρι ξεκίνησα να γράφω, θα συνεχίσω τώρα το φθινόπωρο. Σε λίγο καιρό θα ολοκληρώσω μία δισκογραφική δουλειά που θα περιλαμβάνει κάποιες επανεκτελέσεις τραγουδιών που αγαπώ πάρα πολύ και κάποια σύγχρονα τραγούδια, καινούργια εννοώ. Και εγώ αναμένω να δούμε το αποτέλεσμα γιατί γράφω , γράφω , γράφω , δεν ξέρω τι θα επιλέξω στο τέλος, γιατί γράφω πάρα πολλά. Πρέπει όμως να επιλέξω κάποια και να κάνουμε μια σειρά από τραγούδια. Δισκογραφία δεν υπάρχει πια αλλά υπάρχει ανάγκη, πολύ μεγάλη του κόσμου ν’ ακούει τους καλλιτέχνες. Η Γλυκερία, εγώ δηλαδή,  πρέπει να δώσω με την σειρά μου κάτι, γιατί έχω πολλά χρόνια να δώσω έναν καινούργιο δίσκο και με πολλή χαρά το κάνω αυτό.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Πάντως το «Δεν έχω πολλά» είναι σπουδαίο τραγούδι είναι απ’  τα αγαπημένα.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Σπουδαίο τραγούδι , Μιχάλης Χατζηγιάννης , Νίκος Μωραΐτης ένα απ’ τα πολύ όμορφα τραγούδια , νομίζω ότι είναι από τα τραγούδια που θα μείνουν στο χρόνο. Ήδη κάνει μία τροχιά αρκετών χρόνων και νομίζω πως συνεχίζει , ένα πράγματι ένα αγαπημένο τραγούδι.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ: Είναι, και μόνο στο YouTube έχει 5.000.000 Views!
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Ναι, ναι εντάξει, και τα views μετράνε πια γιατί αυτή είναι η τεχνολογία και η εξέλιξη σήμερα. Έτσι πληροφορείται ο κόσμος , έτσι μαθαίνει ο κόσμος , έτσι ακούει ο κόσμος. Να ‘ ναι καλά όλοι, εύχομαι καλό χειμώνα σε όλους με πάρα πολύ αγάπη.
ΔΕΣΠΟΙΝΑ : Σας ευχαριστώ πάρα πολύ να είστε και εσείς καλά και εύχομαι πάντα επιτυχίες.
ΓΛΥΚΕΡΙΑ: Ευχαριστώ αγάπη μου να ‘ σε  καλά και εσύ.  

GLYKERIA3GLYKERIA4