Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

…να πάω στο γήπεδο και όχι στο τσίρκο MEDRANO

Γράφει ο Φώτης Βακιρτζηδέλης
Τελειώνει ο Αύγουστος και ο τραγέλαφος του Ελληνικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται. Ενώ δεν έχει λήξει ακόμη η (περασμένη) ποδοσφαιρική περίοδος οι ομάδες προετοιμάζονται για το νέο πρωτάθλημα που ξεκινάει σε λίγες μέρες.

Περισσότερα...

ΚΥΠΕΛΟ: Άλλος ένας τελικός ντροπής και κατάντιας

Ζούμε σε μια χώρα που, εκτός των άπειρων σοβαρών προβλημάτων που έχει, δεν είναι σε θέση να διοργανώσει ούτε έναν αξιοπρεπή αγώνα ποδοσφαίρου. Και αναφέρομαι στον τελικό κυπέλου που σε όλο τον προηγμένο ποδοσφαιρικά κόσμο είναι η μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου. 

Περισσότερα...

Πόλεμος ποδοσφαιρικών συμμοριών: Οι αγώνες τελείωσαν. Το πρωτάθλημα όχι.

Του Φώτη Βακιρτζηδέλη
Πάει και αυτό το πρωτάθλημα. Δηλαδή οι αγώνες τελείωσαν. Το πρωτάθλημα (αν) θα τελειώσει στις δικαστικές αίθουσες και στα πολιτικά γραφεία. Πρωταθλητής ο "γνωστός" με τον "γνωστό" τρόπο.

Περισσότερα...

Δικαστική νίκη του Μελισσανίδη επί του Κούγια

Το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών δικαίωσε τον Δημήτρη Μελισσανίδη σε αγωγή που είχε καταθέσει εναντίον του Αλέξη Κούγια

Περισσότερα...

Καταδικάστηκαν οπαδοί της ΑΕΛ – Χάνουν αγώνες για 3 χρόνια

Την απαγόρευση προσέλευσης και παρακολούθησης αθλητικών γεγονότων για τρία χρόνια, επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου σε δεύτερο βαθμό, σε τρεις οπαδούς της ΑΕΛ 28, 31 και 26 ετών, κατοίκους Λάρισας και Τρικάλων,

Περισσότερα...

ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΚΕΣ ΣΥΓΚΡΙΣΕΙΣ

ΓΡΑΦΕΙ Ο ΦΩΤΗΣ ΒΑΚΙΡΤΖΗΔΕΛΗΣ
Είναι δυνατόν ένας λογικός άνθρωπος να σκεφτεί δύο ποδοσφαιρικά ντέρμπι και να μελαγχολήσει; Κι όμως είναι αν τα ντέρμπι αυτά είναι το Ισπανικό ΡΕΑΛ-ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ  και το Ελληνικό ΠΑΟ-Ολυμπιακός.

Περισσότερα...