Σάββατο 18 Μαϊου 2024

ΡΑΦΑΕΛΑ ΣΑΧΝΑΖΑΡΙΑΝ – ΜΑΡΙΑ ΖΑΧΑΡΑΤΟΥ: Θέλουμε τον κόσμο της ΑΕΛ δίπλα μας.

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Στον OK Radio 104.8 και στην εκπομπή “Σενάριο χωρίς πλοκή” με τον Φώτη Βακιρτζηδέλη οι παίκτριες της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ  Ραφαέλα Σαχναζαριάν και Μαρία Ζαχαράτου και ο Υπεύθυνος του τμήματος Νίκος  Λιντέρης μίλησαν για το γυναικείο ποδόσφαιρο αλλά και για τους στόχους της ομάδας.


Και οι δυο αθλήτριες στάθηκαν ιδιαίτερα στο οικογενειακό κλίμα που βρήκαν στην ομάδα αλλά και στις ιδανικές  συνθήκες κάτω από τις οποίες δουλεύουν τόσο στις προπονήσεις όσο και στους αγώνες.
Δεν έκρυψαν την αγωνία και το άγχος από την μια αλλά και την αισιοδοξία και την εμπιστοσύνη στο ταλέντο της ομάδας από την άλλη για τον πρώτο επίσημο αγώνα στην Β’ Εθνική. Το παιχνίδι αυτό σημαίνει πολλά για όλες τις  παίκτριες γιατί ξεκινάνε τις επίσημες αγωνιστικές υποχρεώσεις τους με την ομάδα του Βόλου. Το κλίμα αλλά και η νίκη της επαγγελματικής ομάδας την περασμένη Κυριακή τις έκανε να καταλάβουν ότι η νίκη είναι μονόδρομος. Αλλά για να συνεχίσουν αυτό που άρχισαν οι άνδρες  χρειάζονται την συμπαράσταση του κόσμου.
Πρέπει οι οπαδοί της ΑΕΛ να βρίσκονται την Κυριακή 8 Νοεμβρίου στις 3 το μεσημέρι στο στάδιο Αλκαζάρ για να δώσουν και πάλι την ώθηση για την νίκη στην γυναικεία ομάδα αυτή την φορά. Μάλιστα τα κορίτσια είπαν οι φίλαθλοι που θα είναι στο πλευρό τους θα αποζημιωθούν από το θέαμα γιατί η τεχνική και το ταλέντο δεν λείπουν από γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ.

GYNAIKEIAOMADA1
Από την πλευρά του  ο Υπεύθυνος  του τμήματος Νίκος  Λιντέρης αναφέρθηκε στο μοναδικό αλλά κυρίαρχο πρόβλημα για την λειτουργία της ομάδας, στο οικονομικό και ζήτησε και αυτός από την πλευρά την συμπαράσταση του κόσμου αφού πρώτα εξέφρασε την πίστη του στις δυνατότητες των κοριτσιών. Χαρακτηριστικά είπε πως το κάθε τμήμα της ΑΕΛ χρειάζεται βοήθεια και συμπαράσταση γιατί το καθένα γράφει τις δικές του σελίδες στο βιβλίο της μεγάλης ιστορίας της ΑΕΛ. Ειδικά η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου γιατί είναι ένα καινούριο τμήμα και έχει ιδιαιτερότητες που δείχνουν πόσο μεγάλο σωματείο είναι η ΑΕΛ.
Εμείς από την πλευρά μας λέμε πως την Κυριακή στις 3 το μεσημέρι θα πρέπει ο φίλαθλος κόσμος της Λάρισας να αποδείξει ότι δεν θεωρείται τυχαία ξεχωριστός και δυναμικός. Θα πρέπει η παρουσία μας στο Αλκαζάρ να σπρώξει τα κορίτσια στον πρώτο θρίαμβο στην Β’ Εθνική  απέναντι στις Βολιώτισες αντιπάλους τους.