Τετάρτη 29 Νοεμβρίου 2023

Τι ακριβώς σημαίνει “αδέσμευτη”;

Η παράταξη “Λαρισαίων Κοινόν” αυτοπροσδιορίζεται σαν Αδέσμευτη Πατριωτική Δημοτική Κίνηση.
Πόσο αδέσμευτη όμως μπορεί να είναι μια παράταξη όταν ο επικεφαλής της εμφανίζεται να έχει στενές σχέσεις (σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα) με πρωτοκλασάτα στελέχη ενός κόμματος;
Θα πρέπει να τονίσουμε ότι γνωρίζουμε αρκετά μέλη της παράταξης και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στα πρόσωπα τους όπως και στο πρόσωπο του κ. Βαϊούλη αλλά δεν μπορούμε να προσπεράσουμε το παρακάτω δημοσίευμα που έπεσε στην αντίληψη μας.
Αναδημοσιεύουμε από το thenewspaper.gr την συγκεκριμένη είδηση για την συνάντηση που έγινε τον περασμένο Οκτώβριο αλλά σήμερα έβαλε φωτιά σε κάποια μέλη της παράταξης:   

000vaioulhs1

8 Οκτωβρίου 2018
Στον Πλαταμώνα με Λαρισαίους ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς – Τι είπε για τις εκλογές
Μία αναπάντεχη συνάντηση είχε χθες το μεσημέρι σε ψαροταβέρνα του Πλαταμώνα μία παρέα Λαρισαίων. Ερχόμενος από Καβάλα, ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, έκανε μία στάση για φαγητό με συνεργάτες του.
Ένας εξ’ αυτών γνώριζε τον Λαρισαίο καθηγητή Αγγλικών και γνωστό από τις πολιτικές αναλύσεις στα τηλεοπτικά πάνελ, Κώστα Βαϊούλη, ο οποίος κατά το παρελθόν είχαν θητεύσει μαζί στην “ομάδα” πρωτοκλασάτου – σήμερα -στελέχους της Νέας Δημοκρατίας.
Έτσι, δεν άργησε πολύ, τα δύο τραπέζια να γίνουν… ένα!
Η κουβέντα μεταξύ… ψαρικών και κρασιού τα είχε όλα. Από μπάσκετ, μέχρι και την τρέχουσα πολιτική κατάσταση.
Στο ερώτημα δε, για το πότε θα έχουμε “εξελίξεις”, ο μπαρουτοκαπνισμένος από τα μνημόνια πρώην πρωθυπουργός εκτίμησε πως οι κάλπες θα στηθούν μεταξύ Μάρτιου και Μαΐου του ’19.
Για να δούμε…
thenewspaper.gr

000vaioulhs2