Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Εκκληση για βοήθεια σε τετράχρονο αγγελούδι που δίνει μάχη με τον καρκίνο

Άνεργοι και οι δύο γονείς του μικρού - «Βοηθήστε μας να σώσουμε τον Παναγιώτη μας, απευθύνω έκκληση σε όλους σας να στηρίξετε την οικογένεια μας στη δύσκολη αυτή στιγμή», λέει η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη που δίνει μάχη με τον καρκίνο


Η φωνή της κυρίας Νικολέτας τρέμει. Είναι η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη από την Αθήνα, ο οποίος αυτές τις μέρες δίνει τη δική του μάχη απέναντι στον καρκίνο. Το τετράχρονο αγγελούδι έχει καρκίνο στην πιο σκληρή του μορφή και ακολουθεί μια εξαντλητική και πολύ ακριβή θεραπεία, αφού το κόστος της φτάνει τα 60.000 ευρώ.
Η γιαγιά του μένει σε ένα χωριό εκτός Αθήνας και ο νους της είναι πάντα στον μικρό Παναγιώτη.
«Κάντε κάτι σας παρακαλώ, βοηθήστε μας. Βοηθήστε το γιο μου. Είναι τόσο αξιοπρεπής άνθρωπος. Δεν θα ήθελε ποτέ να ζητήσει βοήθεια από κανέναν αλλά τα χρήματα που απαιτούνται για να μπορέσει να σταθεί στο παιδί του να το βοηθήσει να κερδίσει τη μάχη αυτή που δίνει τον έφεραν στο σημείο να κάνει έκκληση για οικονομική βοήθεια. Ο γιος μου, ο Σπύρος, όπως και η γυναίκα του δεν έχουν καμία οικονομική δύναμη πια. Είναι άνεργοι και οι δυο τους. Ο Σπύρος μου, ο γιος μου, ήταν ψυκτικός. Δούλευε το παιδί νύχτα-μέρα για να παρέχει τα πάντα στην οικογένειά του, αφού έχει πέντε παιδιά. Τι να κάνει όμως; Έπρεπε να σταματήσει, έπρεπε να είναι στο πλευρό του Παναγιώτη. Πρέπει να είναι συνεχώς μαζί του, είναι ένα μικρό τετράχρονο παιδάκι. Καταλαβαίνετε πώς είναι αυτό το ανυπεράσπιστο πλάσμα να δίνει μάχη με τον καρκίνο; Καταλαβαίνετε; Πονάω, πονάει η καρδιά μου, δεν μπορώ, δεν αντέχω να βλέπω την οικογένεια του γιου μου σε αυτή την κατάσταση. Παλεύει με νύχια και με δόντια ο γιος μου να καταφέρει να βρει τρόπο για τα χρήματα που απαιτούνται για τη θεραπεία του παιδιού. Είναι πολλά τα χρήματα», θα πει η γιαγιά του μικρού Παναγιώτη και θα ξεσπάσει σε λυγμούς.
«Κάνω έκκληση σε όλους, ξέρω είναι δύσκολες μέρες για όλους μας αλλά σας ικετεύω στο όνομα της ανθρωπιάς που έχουμε όλοι μέσα μας. Βοηθήστε μας να σώσουμε το παιδί μας», καταλήγει η κυρία Νικολέτα, σημειώνοντας ότι ο γιος της δεν λείπει από το πλευρό του παιδιού στο νοσοκομείο Ελπίς, όπου νοσηλεύεται τον τελευταίο καιρό ο μικρός Παναγιώτης.
Όπως λέει ο πατέρας του Παναγιώτη, ο κ. Σπύρος: «Είναι κάτι που σε κάνει να νιώθεις αποσυντονισμένος. Δεν ξέρεις πώς να το διαχειριστείς. Χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου, αλλά κατανοείς ότι δεν έχεις περιθώρια, αν θες να βοηθήσεις το παιδί σου. Πρέπει να κάνουμε κουράγιο και να σταθούμε κοντά στον Παναγιώτη».
Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν την οικογένεια μπορούν να τηλεφωνήσουν στο: 6983413251
protothema.gr