Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

H Ουρανία Χριστοφοράκη αναλαμβάνει νέα Διευθύντρια Πωλήσεων της Avon για την περιοχή της Λάρισας

Η Avon Ελλάδας καλωσορίζει στο δυναμικό της την κα Ουρανία Χριστοφοράκη

που ανέλαβε επίσημα τον νέο της ρόλο, ως Διευθύντρια Πωλήσεων για την περιοχή της Λάρισας
H Avon, η εταιρεία που για περισσότερα από 130 χρόνια υποστηρίζει την ομορφιά, την καινοτομία και πάνω από όλα τις γυναίκες, στo πλαίσιο της ανάπτυξης και της ενδυνάμωσης του δικτύου της στην περιφέρεια, ανακοινώνει την ανάθεση της νευραλγικής θέσης της Διεύθυνσης Πωλήσεων για την περιοχή της Λάρισας, στην κα Ουρανία (Ράνια) Χριστοφοράκη.
Η κα Χριστοφοράκη είναι νέα συνεργάτης της Avon και έρχεται με την πολυετή εμπειρία της και μία ιδιαιτέρως επιτυχημένη πορεία σε ρόλους ιατρικού επισκέπτη και υπεύθυνης πωλήσεων να εμπλουτίσει το δυναμικό της Avon και να συμβάλλει δυναμικά στην περαιτέρω ανάπτυξη της εταιρείας στην περιοχή. Είναι απόφοιτος Απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Νόβισαντ Σερβίας και εργάζεται περισσότερα από 17 χρόνια στον κλάδο της απευθείας πώλησης και προβολής ιατρικών και φαρμακευτικών προϊόντων.
Σε σύντομο σχόλιό της, η κα Χριστοφοράκη δήλωσε: «Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και περήφανη για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε η Αvon, αναθέτοντάς μου τη θέση αυτή. Είμαι έτοιμη να  εργαστώ δυναμικά για την υλοποίηση του οράματος της περαιτέρω ανάπτυξης της εταιρείας στην περιοχή μας, αλλά και για την πρόοδο των μελών μας, που επιδιώκουν τη βελτίωση και την εξέλιξή τους σε όλους τους τομείς.»
Της ευχόμαστε καλή επιτυχία στο νέο της ρόλο και στεκόμαστε δίπλα της για την υλοποίηση των σημαντικών, κοινών επιδιώξεών μας!