Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Διεθνής διάκριση Λαρισαίου – Ο Dr Κουλούλας προσκεκλημένος ομιλητής σε σεμινάριο καινοτόμου τεχνολογίας αποκατάστασης στο Hong Kong

Μια διεθνής διάκριση για τον Λαρισαίο Φυσίατρο Dr Ευθύμιο Κουλούλα που απέδειξε πως στην Ελλάδα υπάρχουν Επιστήμονες διεθνούς κύρους που η επιστημονική τους κατάρτιση αναγνωρίζεται και επιβραβεύεται από φορείς του εξωτερικού.

Συγκεκριμένα διεξαγωγή εκπαιδευτικού σεμιναρίου για καινοτόμο ιατρική θεραπεία πόνου διενεργήθηκε με επίσημο προσκεκλημένο τον Επιστημονικό Δντη της Μονάδος Αποκατάστασης Physiatriki, Dr Ευθύμιο Ι. Κουλούλα, για 1η φορά σε επαγγελματίες υγείας στο Hong Kong στην Ασία.
Στις 24/11/2017 ο κος Κουλούλας, προσκεκλημένος της BTL Company  και της Health Care & Co,  παρουσίασε την εμπειρία του στην διαχείριση του πόνου με την χρήση της καινοτόμου τεχνολογίας του Υπερ Eπαγωγικού Συστήματος (Super Inductive System), το οποίο αποτελεί μία συσκευή ισχυρής περιφερικής μαγνητικής διέγερσης, τεχνολογία που εφαρμόστηκε για πρώτη φορά και στην Ελλάδα στην Μονάδα Αποκατάστασης Physiatriki από τον Ιανουάριο του 2016.
Ο Dr Κουλούλας ευχαρίστησε τους ιθύνοντες της BTL Company and Health Care & Co  για την εμπιστοσύνη τους και την αναγνώριση τους στην επιστημονική εκπαίδευση και την εμπειρία του.
Ο Dr που ζει και εργάζεται στην Λάρισα είναι Επιστημονικό Διευθυντής της Μονάδος Αποκατάστασης Physiatriki.

physiatriki1

physiatriki2

physiatriki3

physiatriki4

physiatriki5

physiatriki6