Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Είmustε στον αέρα: Κληρώσεις με μεγάλα δώρα

ΚΛΗΡΩΣΗ ΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΔΩΡΑ

Η ραδιοφωνική παραγωγή του must, “Είmustε στον αέρα”, που μπορείτε να ακούτε κάθε Σάββατο στις 10 το πρωί από την συχνότητα του best 93.9 (www.best939.gr) σε συνεργασία με επιχειρήσεις της Λάρισας θα κάνει κληρώσεις με πλούσια δώρα. Για την συμμετοχή στην κλήρωση ΔΕΝ απαιτείται καμιά αγορά προϊόντος ή άλλη οικονομική συναλλαγή.
Αυτή την εβδομάδα το δώρο είναι ένα μοντέρνο UNISEX ρολόι της εταιρίας OOZOO (Μοd. S6726) που προσφέρει το κατάστημα EKATERINI που βρίσκεται στην Κούμα 44.

Η κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου της 24ης Μαρτίου ολκληρώθηκε με πρώτο αριθμό τον 5345. Συνεπώς το 345 είναι ο λαχνός που κερδίζει στην δική μας κλήρωση. Επειδή ο συγκεκριμένος αριθμός δεν διατέθηκε η κλήρωση θα επαναληφθεί την Τρίτη 31 Μαρτίου. Οι αριθμοί που πάρθηκαν από φίλους για την προηγούμενη κλήρωση ισχύουν και για την νέα.
ΟΡΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Για την συμμετοχή σας στην κλήρωση θα πρέπει να έχετε την κάρτα συμμετοχής (Λαχνό) με ένα τριψήφιο νούμερο.
Την κάρτα συμμετοχής μπορείτε να την παραλάβετε τις εργάσιμες μέρες και ώρες από το κατάστημα EKATERINI (Κούμα 44) από σήμερα Μαρτίου μέχρι και την Τρίτη 32 Μαρτίου ζητώντας απλά την κάρτα για την κλήρωση της εκπομπής “Είmustε στον αέρα”.
Νικητής του διαγωνισμού θα είναι ο κάτοχος της κάρτας που θα έχει τα τρία (3) τελευταία νούμερα του πρώτου αριθμού του Λαϊκού Λαχείου που θα γίνει την Τρίτη 31 Μαρτίου.
Οι ακροατές της εκπομπής  “Είmustε στον αέρα” ή οι αναγνώστες του must μπορούν να ζητάνε το νούμερο που θέλουν και σε περίπτωση που ήδη αυτό έχει δοθεί να επιλέγουν κάποιο άλλο. Περάστε λοιπόν από το κατάστημα EKATERINI στην Κούμα 44 πάρτε την κάρτα και… καλή επιτυχία.

DIAGONISMOS1