Δευτέρα 22 Απριλίου 2024

Κλήρωση με μεγάλα δώρα του Genius Language Centre

ΜΕΓΑΛΗ ΚΛΗΡΩΣΗ

Το Genius Language Centre με την ευκαιρία της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς θα κάνει μια κλήρωση με πλούσια δώρα. Για την συμμετοχή στην κλήρωση ΔΕΝ απαιτείται καμιά οικονομική ή άλλου είδους συναλλαγή. Οι τυχεροί θα αναδειχθούν με βάση την κλήρωση των τριών πρώτων αριθμών του Λαϊκού λαχείου ώστε έτσι να διασφαλίζεται η εγκυρότητα της κλήρωσης.
Τα τρία δώρα που προσφέρει το  Genius Language Centre είναι:
1) Ένα καταπληκτικό tablet της Lenovo
2) Ένα ανδρικό ποδήλατο.
3) Ένα νεανικό ποδήλατο.
ΟΡΟΙ & ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗΣ
Για την συμμετοχή σας στην κλήρωση, η οποία θα γίνει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου, θα πρέπει να έχετε την κάρτα συμμετοχής (Λαχνό) με ένα τετραψήφιο νούμερο.
Για την συμμετοχή στην κλήρωση ΔΕΝ απαιτείται καμιά οικονομική ή άλλου είδους συναλλαγή.
Την κάρτα συμμετοχής μπορείτε να την παραλάβετε τις εργάσιμες μέρες από τις 10.00π.μ. έως τις 2.00μ.μ. και από τις 6.00μ.μ. έως τις 10.00μ.μ.  από το Genius Language Centre (Κύπρου 80 – 1ος Όροφος τηλ.: 2410-256210) από σήμερα μέχρι και το μεσημέρι της Τρίτης 29 Σεπτεμβρίου ζητώντας απλά την κάρτα για την κλήρωση χωρίς καμιά άλλη υποχρέωση.
Νικητές του διαγωνισμού θα είναι οι κάτοχοι των καρτών που θα έχουν τα τέσσερα (4) τελευταία νούμερα των τριών πρώτων αριθμών του Λαϊκού Λαχείου που θα γίνει την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου.
Οι νικητές θα παραλάβουν τα δώρα τους από τα γραφεία του Genius Language Centre την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου.  
Οι φίλοι του Genius Language Centre μπορούν να επιλέγουν το νούμερο που θέλουν και σε περίπτωση που ήδη αυτό έχει δοθεί να επιλέγουν κάποιο άλλο. Περάστε λοιπόν από Genius Language Centre (Κύπρου 80 – 1ος Όροφος τηλ.: 241 025 6210) πάρτε την κάρτα σας και… καλή επιτυχία.

GENIOUSKLHROSH1