Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

CROCODILINO & Active Generation οδηγούν τα πρώτα βήματα των παιδιών

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΓΟΡΤΣΙΔΗΣ

Πριν από μερικά χρόνια ο Δημήτρης Γορτσίδης και η Ζωή Γεροδήμου δημιούργησαν στην καρδιά της πόλης – Βενιζέλου  & Ανδρούτσου 25 – ένα ξεχωριστό κατάστημα, το Active Generation.

   Από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του, το Active Generation , έβαλε στόχο την διάθεση παιδικών ενδυμάτων υψηλής ποιότητας. Έτσι δημιούργησε  παράδοση και αποτελεί μια από τις πιο αξιόπιστες λύσεις στην εμφάνιση των παιδιών μας στην Λάρισα, προσφέροντας επώνυμα παιδικά ρούχα για κάθε γούστο και για κάθε τσέπη.GORTSIDHS1
Φιλοσοφία του Δημήτρη και της Ζωής είναι να υποστηρίζουν αποτελεσματικά την εμφάνιση των μικρών φίλων τους, να βελτιώνουν διαρκώς τις υπηρεσίες της επιχείρησης τους και να εμπλουτίζουν την γκάμα των προϊόντων τους ακολουθώντας τις τάσεις της αγοράς.
Έτσι το Active Generation με καθημερινό στόχο την ολοένα καλύτερη υποστήριξή των πελατών του ξεκίνησε μια νέα συνεργασία με την εταιρία CROCODILINO.
“Έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη των γονιών που αναζητούν το καλύτερο για το παιδί τους και την ανάπτυξή του, η εταιρία CROCODILINO βρίσκεται στη Νο 1 θέση στο παιδικό παπούτσι στην Ελλάδα. Κι αυτό γιατί μεταξύ των άλλων τα παπούτσια CROCODILINO είναι τα μόνα παιδικά παπούτσια που μετά από έρευνες έχουν λάβει την έγκριση από παιδοορθοπεδικό (κας Μίλη Ν. Κωνσταντινίδου).
Η φιλοσοφία της εταιρίας πάντα στηριζόταν στον συνδυασμό της υψηλής ποιότητας, του πρωτοποριακού design και της προσιτής τιμής, ενώ η μεγάλη ποικιλία στις συλλογές CROCODILINO προσφέρει ευρεία γκάμα επιλογών για κάθε γούστο.”
Η μεγάλη γκάμα σχεδίων από παιδικά  καλοκαιρινά παπούτσια και πέδιλα θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια και δεν θα αφήσει ασυγκίνητες τις μαμάδες. Και σε τιμές που δεν τρομάζουν αλλά ξαφνιάζουν.
Μια βόλτα μέχρι την Βενιζέλου  & Ανδρούτσου 25 θα σας πείσει για όλα τα παραπάνω.

GORTSIDHS2GORTSIDHS3