Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Και ραδιόφωνο; Ναι, και ραδιόφωνο…

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

Είχαμε πει από το νέο ξεκίνημα του must ότι δεν θα καθίσουμε καλά. Είχαμε πει θα κάνουμε νέα πράγματα.

Ο Φώτης Βακιρτζηδέλης (η αφεντιά μου, δηλαδή) με πλήρωμα την Σάντρα Κιτσούλη και την Δέσποινα Παπαϊωάννου αποφασίσαμε να μπούμε σε μια περιπέτεια κάνοντας μια απόπειρα επικοινωνίας μαζί σας, από άλλους δρόμους αυτή την φορά.
Έτσι λοιπόν, το περασμένο Σάββατο (στις 7 Μαρτίου) ξεκινήσαμε μια νέα ραδιοφωνική εκπομπή με τίτλο “Είmustε στον αέρα”. Αλλά δεν είμαστε μόνοι μας. Έχουμε μαζί μας τον best 93,9 που μας φιλοξενεί, έχουμε το genius Languange Center χορηγό και συμπαραστάτη, και έχουμε όλους εσάς που ψάχνετε το κάτι διαφορετικό στα ερτζιανά.
Θέλουμε να κάνουμε μια εκπομπή που να ξεφεύγει από τις συνηθισμένες φόρμες του ραδιοφώνου. Δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε, αλλά σας υποσχόμαστε να προσπαθήσουμε πολύ για να σας το προσφέρουμε. Ο χρόνος θα δείξει αν είμαστε άξιοι της εμπιστοσύνης που μας δείξατε από την πρώτη φορά..
Η αλήθεια είναι ότι αυτή η “πρώτη φορά” είχε κάποιες ατέλειες, κυρίως τεχνικές. Με κενά ανάμεσα στα τραγούδια και στον λόγο και με όχι (ακόμη) σωστή ρύθμιση στον ήχο. Δεν έχουμε δέσει ακόμη σαν ομάδα. Χωρίς δοκιμαστικά, χωρίς πρόβες που δεν έγιναν λόγω των πολλών υποχρεώσεων και των τριών μας τολμήσαμε και βγήκαμε στον αέρα.
Με την ελπίδα ότι η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και ο σεβασμός προς όλους εσάς έφταναν για το ξεκίνημα.
 Με την ελπίδα ότι η αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και ο σεβασμός προς όλους εσάς θα μας κάνει κάθε εβδομάδα και καλύτερους.
Αλλά θέλουμε και να ακούσουμε τις παρατηρήσεις σας, να μάθουμε τις επιθυμίες σας και να δεχθούμε τις υποδείξεις σας ώστε το τελικό αποτέλεσμα να είναι μια εκπομπή που θέλετε και σας αξίζει.
Ειδήσεις που θα σχολιάζονται με καυστική ή χαλαρή διάθεση (ανάλογα με το θέμα), ενημέρωση για το τι έγινε και το τι θα γίνει στην πόλη, συνεντεύξεις και μπόλικη μουσική είναι τα υλικά που θα χρησιμοποιήσουμε για να “δέσει το γλυκό”.
Μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας με μηνύματα στην σελίδα μας (Είμαστε στον αέρα) στο facebook ή στέλνοντας mail στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Και θα “Είμαστε στον αέρα” κάθε Σάββατο πρωί στις 10 στην συχνότητα του best στους 93,9 στα FM και στο internet στην διεύθυνση www.best939.gr
Καλές ακροάσεις

Φώτης Βακιρτζηδέλης