Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ «ΚΑΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ» ΤΟΥ ΛΑΡΙΣΑΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΣΑΠΗ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΑΣΑΠΗΣ

 Πλήθος κόσμου βρέθηκε χθες στο βιβλιοπωλείο ΠΑΙΔΕΙΑ, όπου ο Λαρισαίος πολιτικός μηχανικός Δημήτρης Χασάπης παρουσίασε το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Κακό Καλοκαίρι» από τις εκδόσεις "Συμπαντικές Διαδρομές". 

Πρόκειται για ένα κοινωνικό και πολιτικό θρίλερ με μεγάλες ανατροπές που κρατάει τον αναγνώστη σε αγωνία μέχρι το τέλος.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με τον εκδότη των «Συμπαντικών Διαδρομών» κ. Γιώργο Σαρχώση  που παρουσίασε τον νέο συγγραφέα Δημήτρη Χασάπη στο Λαρισαϊκό κοινό ενώ αμέσως μετά ο συγγραφέας μίλησε για το βιβλίο του και για την ιδέα που τον ενέπνευσε να ξεκινήσει να γράφει. Στη συνέχεια διαβάστηκαν αποσπάσματα του βιβλίου και η βραδιά έκλεισε με ερωτήσεις που έθεσε το κοινό στον νέο συγγραφέα.
 Ο Δημήτρης Χασάπης γεννήθηκε στη Λάρισα. Σπούδασε στο Southbank University του Λονδίνου και είναι πολιτικός μηχανικός. Από το 2011 ασχολείται με το θέατρο ως ερασιτέχνης ηθοποιός, σκηνοθέτης αλλά και με τη συγγραφή θεατρικών έργων. Αντιπρόεδρος του «Θεσσαλικού Θεάτρου» (2010) Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας–Μουσείο Γ. Ι Κατσίγρα (2006-2014) Τον Απρίλιο 2015 “ανέβηκε” στη Λάρισα η θεατρική παράσταση «Οι κληρονόμοι της Καλλιρρόης» ένα δικό του θεατρικό κείμενο σε δική του σκηνοθεσία. Το «Κακό Καλοκαίρι» είναι το πρώτο του βιβλίο του πολυτάλαντου Δημήτρη Χασάπη.

HASAPHS1
Υπόθεση
Η Νάσια Ντάκου, μοναδική κληρονόμος μιας αμύθητης περιουσίας, ξεκινάει τις καλοκαιρινές της διακοπές με την καλύτερη διάθεση.  Το γαλάζιο του Αιγαίου, καυτός ήλιος και ολόκληρη η οικογένεια της κάτω από την ίδια στέγη ύστερα από καιρό.  Δεν ήθελε τίποτε άλλο!  
 Σύντομα όμως μια τυχαία συνάντηση με έναν άγνωστο και ένα ανώνυμο απειλητικό γράμμα χαλάει το ευχάριστο κλίμα…
  Παράλληλα η αστυνομία κάνει εφόδους και ξεκινά η εξάρθρωση της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης που έδρασε ποτέ στην Ελλάδα!   
 Η Νάσια με την οικονόμο του σπιτιού Κασσιανή βάζουν σε εφαρμογή την επιχείρηση «προβοσκίδα» και αρχίζει να ξετυλίγεται το νήμα των εξελίξεων.  Ένα σκοτεινό μυστικό του παρελθόντος οδεύει προς αποκάλυψη…          
  Όταν μια αγενής κοπέλα ευχήθηκε στην κυρία Μάρθα «κακό καλοκαίρι» εκείνη δεν έδωσε σημασία στην κατάρα της.  Για τη γυναίκα του κηπουρού μπορεί να μην ήταν, αλλά για κάποιους άλλους έκανε πρεμιέρα ένα καλοκαίρι αλλιώτικο…  Ένα κακό καλοκαίρι!

HASAPHS2