Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Είμασταν όλοι μια αγκαλιά για τον Βασίλη Πιπέρη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΙΠΕΡΗΣ

Όλη η Λάρισα έγινε μια μεγάλη αγκαλιά για τον Βασίλη Πιπέρη! Πολύς κόσμος βρέθηκε  το βράδυ της Δευτέρας στο Κηποθέατρο στη συναυλία αλληλεγγύης για τον αγαπημένο Λαρισαίο μουσικό και ηθοποιό. Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Επαγγελματιών Μουσικών Κέντρων Διασκέδασης με τίτλο «Ένα τραγούδι για τον Βασίλη» και συμμετείχαν σχεδόν όλοι οι Λαρισαίοι καλλιτέχνες. Ήταν τόσοι πολλοί, που αρκετοί από αυτούς δεν πρόλαβαν  να ανέβουν στην σκηνή. Το must βρέθηκε από πολύ νωρίς στο κηποθέατρο, δίπλα στον Βασίλη και τους γονείς του, και μας δόθηκε η ευκαιρία να πούμε λίγα πράγματα με τον Βασίλη Πιπέρη. Αν και ήταν πολύ νωρίς και δεν είχε ακόμη να έρχεται ο κόσμος ο Βασίλης μας είπε: Δεν ξέρω ποιόν να ευχαριστήσω πρώτα. Χρωστάω τόσα πολλά στους γιατρούς που με κράτησαν στην ζωή, τις νοσηλεύτριες και τους νοσηλευτές, τα κορίτσια στα κέντρα αποκατάστασης και τον αγώνα που κάνουν τόσους μήνες. Το αποτέλεσμα της δουλειάς τους είναι ότι σήμερα είμαι όρθιος έστω και με νάρθηκες. Τους πολλούς φίλους που μου συμπαραστάθηκαν και κυρίως τον Γιάννη Σερβετά που δεν έλειψε λεπτό από δίπλα μου. Πάνω απ’ όλους όμως τους γονείς μου και ειδικά την μητέρα μου.
Επίσης θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συναδέλφους μου που έτρεξαν, στήριξαν και συμμετέχουν στην σημερινή συναυλία. Για όλο τον κόσμο που θα έλθει νιώθω ευγνωμοσύνη και θα ήθελα να τους αγκαλιάσω και να τους φιλήσω τον καθέναν ξεχωριστά, αλλά δυστυχώς δεν γίνεται. Η συμπαράσταση τους μου δίνει δύναμη να συνεχίσω τον αγώνα μου. Έμαθα ότι κάποιος φίλος από την Αθήνα που δεν με γνωρίζει, διάβασε στο facebook για την συναυλία και ζήτησε και αγόρασε 10 εισιτήρια για να ενισχύσει την προσπάθεια μου. Νομίζω ότι λέγεται Σπύρος Φαινέκος. Είναι πολύ συγκινητικό αυτό και τον ευχαριστώ. Έχω και ένα τρελό όνειρο. Να ξαναπαίξω μπάσο. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω αλλά θα το προσπαθήσω πολύ. Πάντως σήμερα θα σας τραγουδήσω, έστω και λίγο.


PIPERHS1aΜε την αγαπημένη του μητέρα λίγο πριν την κουβεντούλα μας.

PIPERHS2Ο Γιάννης Σερβετάς βρέθηκε στο κηποθέατρο και μάλιστα άνοιξε την βραδιά μιλώντας για τον Βασίλη και διηγούμενος ιστορίες από την εποχή των Α.Μ.Α.Ν.

PIPERHS3Με κάποια από τα παιδιά που βρέθηκαν στο κηποθέατρο για να στηρίξουν τον Βασίλη Πιπέρη.

PIPERHS4Ο κόσμος άρχισε να έρχεται από νωρίς ανταποκρινόμενος στο κάλεσμα των διοργανωτών επιβεβαιώνοντας ότι ο Βασίλης Πιπέρης είναι από τα αγαπημένα πρόσωπα της Λάρισας.

PIPERHS5Όταν ξεκίνησε η συναυλία το κηποθέατρο ήταν σχεδόν γεμάτο.

PIPERHS6PIPERHS7PIPERHS8Μερικοί από τους μουσικούς που έπαιξαν για τον Βασίλη. Είναι αδύνατον να τους παρουσιάσουμε όλους. Αλλά ήταν όλοι εκεί.