Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Το Θέατρο των Οδοιπόρων/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών Λάρισας οργανώνει ακρόαση για 3 παραγωγές.

1)Για παράσταση που σχεδιάζεται να παρουσιαστεί στο τέλος της Άνοιξης στην πόλη μας σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου και χορογραφίες Ζωής Τζιότζιου αναζητείται χορεύτρια σκηνικής ηλικίας 30-35 ετών με απαραίτητες τις γνώσεις κλασικού μπαλέτου.


2)Για την καλοκαιρινή περιοδεία με την ΄΄Σονάτα του Σεληνόφωτος΄΄ του Γιάννη Ρίτσου σε σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου αναζητείται για τον ρόλο του νέου, χορευτής σκηνικής ηλικίας 20-25 με γνώσεις τάνγκο και σύγχρονου χορού.
Καλούνται οι χορεύτριες και χορευτές που ενδιαφέρονται να πάρουν μέρος, να στείλουν έως το Σάββατο 31 Μαρτίου βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όσοι επιλεγούν βάσει του βιογραφικού τους θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τη μέρα και ώρα της ακρόασης.
Οι συμμετέχοντες στην παράσταση θα υπογράψουν συμβόλαιο για αποδοχές επί του ποσοστού τους ανά παράσταση και για την ασφαλιστική τους κάλυψη.
3) Ακόμα για την καλλιτεχνική ολοκλήρωση της performance-wok in progress, με συγκεκριμένες κοινωνικές και πολιτικές αφορμές και στοχεύσεις: ΄΄Παλαιστίνη-Συρία:Αγώνας για μία Ανάσα Ελευθερίας΄΄, σε κείμενα Παλαιστινίων και Σύρων ποιητών και σκηνοθεσία Γιώργου Παπαδόπουλου, που παρουσιάστηκε δις σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων το καλοκαίρι του 15’ στο Δημοτικό Θέατρο ΟΥΗΛ και το καλοκαίρι του 16’ στη Δημοτική Πινακοθήκη Λάρισας-Μουσείο Κατσίγρα, αναζητούνται ερασιτέχνες ηθοποιοί, γυναίκες και άντρες, σκηνικής ηλικίας 18-60 και ερασιτέχνες χορευτές, γυναίκες και άντρες, σκηνικής ηλικίας 18-50 για τις παραστάσεις που θα πραγματοποιηθούν και θα ολοκληρώσουν τον κύκλο του συγκεκριμένου εγχειρήματος της ομάδας, στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019 και τον Φεβρουάριο του 2019 στην Λάρισα.
Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να στείλουν έως το Σάββατο 31 Μαρτίου, βιογραφικό σημείωμα με φωτογραφία στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Όσοι επιλεγούν βάσει του βιογραφικού τους θα ενημερωθούν μέσω e-mail για τη μέρα και ώρα της συνάντησης με τον σκηνοθέτη και τους έως τώρα βασικούς συντελεστές της παράστασης προς συζήτηση.Θέατρο των Οδοιπόρων/Σκηνή Παραστατικών Τεχνών Λάρισας
Η ομάδα πολιτισμού και τεχνών Οδοιπόροι, έρχεται να φωτίσει σαν λυχνάρι τις τέχνες για να κυλήσουν ομαλά και γοργά σαν μια ρόδα, ανοίγοντας τις ακτίνες τους μέχρι να φτάσουν στον στόχο τους, το άγγιγμα στις ψυχές των ανθρώπων!
Θέατρο
Μουσική
Χορός
Κινηματογράφος
Εικαστικά
Εκθέσεις
Βιβλιοπαρουσιάσεις
Εργαστήρια
Ίδρυση - έναρξη δραστηριοτήτων των Οδοιπόρων τον Σεπτέμβριο του 2012 στην πόλη της Λάρισας.
Έδρα-Χώρος δημιουργίας της ομάδας,από τον Σεπτέμβριο του 2014 έως και σήμερα, η πολιτιστική κοιτίδα του Μύλου του Παπά και συγκεκριμένα οι χώροι  του κεντρικού κτηρίου, καθώς και το Χατζηγιάννειο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο.
Σε συνεργασία με την Αντιδημαρχία Πολιτισμού και Επιστημών του Δήμου Λαρισαίων.
Ιδρυτής - Καλλιτεχνικός υπεύθυνος:
Γιώργος Παπαδόπουλος - Ηθοποιός/Αρχαιολόγος

odoiporoi1