Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Νατάσα Θεοχαρίδου: Η εκρηκτική και άριστη εκπαιδεύτρια νεοσυλλέκτων

Η ΕΠΟΠ λοχίας Νατάσα Θεοχαρίδου πριν ένα χρόνο (Δεκανέας τότε) απασχόλησε το Πανελλήνιο όταν τα έβαλε με δυο επίδοξους ληστές και τους έτρεψε σε φυγή.

Ήταν μια δυναμική ενέργεια που έκανε τα κεντρικά ΜΜΕ να ασχοληθούν μαζί της με μακροσκελή ρεπορτάζ και αφιερώματα.  Σήμερα κερδίζει τον θαυμασμό και την εκτίμηση των νεοσυλλέκτων με τον επαγγελματισμό της, την άρτια κατάρτιση της και τον δυναμικό χαρακτήρα της. Η πανέμορφη Εβρίτισα υπηρετεί σε μονάδα (Κέντρο Εκπαίδευσης) της Μακεδονίας και ανάμεσα σε δέκα εκπαιδευτές είναι η μοναδική γυναίκα εκπαιδευτής.
Καταδρομέας, αθλήτρια βόλεϊ (έχει και συμμετοχές στην Εθνική Ελλάδος) και σκοποβολής είναι από τις γυναίκες που κοσμούν με την παρουσία τους τις Ένοπλες Δυνάμεις.
Συνάδελφοι της αλλά και νεοσύλλεκτοι που την γνωρίζουν σαν εκπαιδεύτρια την χαρακτηρίζουν σκληρή αλλά δίκαιη και άριστη εκπαιδεύτρια που με την επικοινωνιακή προσωπικότητα της μεταφέρει τις γνώσεις της δημιουργώντας αξιόμαχους στρατιώτες.
Το mustmag.gr επικοινώνησε μαζί της και δεν θέλησε να πει τίποτα για όλα αυτά. Λακωνική αλλά και ευγενική μας είπε: «Δεν έχω να πω κάτι. Κάνω απλά την δουλειά μου. Μόνο να τονίσω ότι είμαι υπερήφανη που βρίσκομαι στις Ένοπλες Δυνάμεις και νιώθω ότι μέσα από αυτό προσφέρω ότι μπορώ στην Ελλάδα μας».
Η Νατάσα Θεοχαρίδου κατάγεται από την Ορεστιάδα, είναι παντρεμένη, έχει μια κόρη δυο ετών ενώ χαρακτηρίζει τις Ένοπλες Δυνάμεις δεύτερη οικογένεια της.
Νομίζουμε ότι τέτοιους ανθρώπους χρειάζεται το στράτευμα σε αυτές τις δύσκολες και “περίεργες” εποχές που διανύει η πατρίδα μας.

natasa1

 

natasa3