Σάββατο 18 Μαϊου 2024

Λαρισαίοι επιχειρηματίες δίπλα στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΑΕΛ!

ΑΕΛ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Η άνοδος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της ΑΕΛ στην Β΄ Εθνική κατηγορία δεν άφησε ασυγκίνητους τους Λαρισαίους φιλάθλους.

Έτσι οι επιχειρηματίες της πόλης μας αδελφοί Ζήσης και Παναγιώτης Τσουμάνης (ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ) και Αλέξης Καλέσης (Ματύλλη Ουζερί-Ταβέρνα) αποδέχθηκαν την πρόταση του must και του Φώτη Βακιρτζηδέλη και τίμησαν την ομάδα σε μια ωραία βραδιά που διοργάνωσαν στην “Ματύλλη”. Την Τρίτη (10 Νοεμβρίου) συγκεντρώθηκαν οι παίκτριες της ΑΕΛ, το προπονητικό team, οι υπεύθυνοι του τμήματος οι χορηγοί Βασίλης Ντριγκόγιας και Γιώργος Γκουνέλας, ο Φώτης Βακιρτζηδέλης και οι “οικοδεσπότες” Αλέξης Καλέσης και οι Ζήσης και Παναγιώτης Τσουμάνης απέδειξαν για άλλη μια φορά ότι η ΑΕΛ είναι μια μεγάλη και όμορφη οικογένεια.
Στον ωραίο και ζεστό χώρο του “Ματύλλη” στο ένα τραπέζι οι διοικούντες, οι τεχνικοί και οι χορηγοί του τμήματος είχαν μια ενδιαφέρουσα συζήτηση και αντάλλαξαν απόψεις για πολλά θέματα που αφορούν την γυναικεία ομάδα. Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναφορές στην επαγγελματική ομάδα που είναι η αιχμή του δόρατος στην ποδοσφαιρική Λάρισα.


Στο διπλανό (και μεγαλύτερο) τραπέζι τα κορίτσια μακριά από την κούραση των προπονήσεων αλλά και το άγχος των αγώνων  διασκέδασαν, αλλά ανάμεσα στα πειράγματα και στα γέλια δεν έκρυβαν και την πικρία τους για το άτυχο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα όπου τα δυο δοκάρια τους στέρησαν την χαρά της πρώτης νίκης στην Β’ Εθνική. Αξιοθαύμαστο ήταν το αίσθημα ευθύνης και η αυτοκριτική τους στοιχεία που δείχνουν ότι αυτή η ομάδα έχει πολύ μέλλον.


Η διοίκηση της ερασιτεχνικής ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδα της για την όμορφη αυτή βραδιά ευχαριστώντας τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ και την “Ματύλλη” αλλά και όλους όσους βρίσκονται δίπλα στο τμήμα αναφέροντας χαρακτηριστικά «θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους αυτούς αλλά και όσους βρίσκονται στο πλάι μας για την στήριξη που έχουμε καθημερινά, έτσι ώστε η ομάδα να έχει μία ανάλογη πορεία στο φετινό πρωτάθλημα με την ιστορία της και να καταφέρει στο τέλος να πετύχει τους στόχους της».