Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Πάρτυ πριν την κατάθεση του συνδυασμού έκανε η Ορμή Ανανέωσης

Πάρτυ πριν την κατάθεση του συνδυασμού έκανε η Ορμή Ανανέωσης το βράδυ της Παρασκευής, στο Πόρτεγο, στο κέντρο της Λάρισας.
Ο συνδυασμός του οποίου επικεφαλής και υποψήφιος Δήμαρχος είναι ο Νίκος Γαμβρούλας, αποτελείται στην συντριπτική του πλειοψηφία από νέους κάτω των 40 ετών. Οι υποψήφιοι λίγες ώρες πριν την κατάθεση του συνδυασμού στο πρωτοδικείο, (αναμένεται να καταθέσουν το βράδυ της Κυριακής τις υποψηφιότητες τους), διασκέδασαν με φίλους και γνωστούς συζητώντας ταυτόχρονα τα επόμενα βήματα προς τις εκλογές.
Ο χώρος γέμισε ασφυκτικά και η διάθεση ήταν πανηγυρική, κάτι που ικανοποίησε ιδιαίτερα τους διοργανωτές. Το σημαντικό είναι η αποδοχή των θέσεων του συνδυασμού από τους νέους ανθρώπους που είναι ενεργοί επαγγελματικά και κοινωνικά και πιστεύουν ότι η πόλη πρέπει σιγά-σιγά να περάσει στα χέρια παραγωγικών ανθρώπων με φρέσκιες και συγκεκριμένες προτάσεις. Παρά το ότι το κλίμα της βραδιάς ήταν χαλαρό στα πηγαδάκια υποψηφίων και φίλων του συνδυασμού η κοινή πεποίθηση ήταν πως «η Λάρισα του αύριο πρέπει να “χτιστεί” σήμερα. Και γι’ αυτό χρειάζεται δουλειά και όχι μεγάλα λόγια». Φαίνεται πως οι νέοι της πόλης αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους και είναι αποφασισμένοι να παλέψουν και να δουλέψουν γι’ αυτό.