×

Προειδοποίηση

JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISPLATAMONAS
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISAGIOS
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISMARKET
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISKREOPOLEIO
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISETOIMOFAGHTO
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISKABA
JFolder: :files: Η διαδρομή δεν καταλήγει σε φάκελο. Διαδρομή: [ROOT]/images/TSOUMANISORGANOSH
×

Ειδοποίηση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISPLATAMONAS
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISAGIOS
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISMARKET
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISKREOPOLEIO
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISETOIMOFAGHTO
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISKABA
There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/TSOUMANISORGANOSH

Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ: Κάτι νέο γεννιέται στην Λάρισα

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ ΜΑΡΚΕΤ

Οι αδελφοί Τσουμάνη βλέποντας τις ανάγκες, όχι μόνο του σημερινού ανθρώπου, αλλά και του ανθρώπου σε βάθος χρόνου, οραματίστηκαν τη δημιουργία μιας σύγχρονης αλυσίδας Super Market.

Εμείς , στο must,  γνωρίζουμε ότι  ο πόλεμος των αλυσίδων αυτών (που κυρίως δεν είναι Ελληνικές) είναι πολύ σκληρός. Η δημιουργία μιας τοπικής αλυσίδας αποτελεί ένα δύσκολο εγχείρημα που χρειάζεται πολύ επιχειρηματικό “θάρρος” αλλά είναι μια ανάσα για την οικονομία της πόλης από πολλές πλευρές. Νέες θέσεις εργασίας, στήριξη τοπικών παραγωγών και ανάπτυξη της επιχειρηματικότητας στην πόλη της Λάρισας σε μια εποχή που ο μέσος  Έλληνας στενάζει οικονομικά και ζει στα όρια της φτώχιας. Η δημιουργία,  λοιπόν, τέτοιων επιχειρήσεων  θα απάλυνε  το κοινωνικό αυτό πρόβλημα των συνανθρώπων μας  με τα καθημερινά άκρως απαραίτητα είδη επιβίωσης και  θα έδινε μεγάλη ανάσα στην τοπική κοινωνία,  όπως  έτσι και έγινε με την δημιουργία μιας αμιγώς Ελληνικής επιχείρησης, των ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ.
Το καλοκαίρι του 2015 οι Ζήσης και Παναγιώτης Τσουμάνης δημιουργούν το πρώτο κατάστημα στον Πλαταμώνα, έναν τόπο που εκτός από τον τουρισμό είναι στενά συνδεδεμένος με πολύ μεγάλο αριθμό Λαρισαίων.

{gallery}TSOUMANISPLATAMONAS{/gallery}
Πριν από λίγους μήνες ανοίγει το 2ο κατάστημα στην οδό 23ης Οκτωβρίου (απέναντι από τον Άγιο Κωνσταντίνο)  και γίνεται πρώτη επιλογή των κατοίκων της περιοχής κερδίζοντας αμέσως την εκτίμηση τους.

{gallery}TSOUMANISAGIOS{/gallery}
Στην συνέχει  όχι μόνο οι ιδιοκτήτες αδελφοί Τσουμάνη, αλλά όλοι οι άνθρωποι που απαρτίζουν τα ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ μέσα από σκληρή, επίπονη και έντιμη εργασία, αλλά πάνω απ’ όλα δουλειά με ψυχή και αγάπη, κατάφεραν να δημιουργήσουν το 3ο κατάστημα της αλυσίδας στην γωνία των οδών  Βόλου & Αιγέα.

SMTSOUMANIS2Η ανάπτυξη συνεχίζεται με ένα μεγάλο κατάστημα που η λειτουργία του θα είναι η λύση για τους κατοίκους όχι μόνο της περιοχής αλλά και ολόκληρης της Λάρισας. Το νέο αυτό κατάστημα στους άνετους και λειτουργικούς χώρους του φιλοξενεί τμήματα που θα καλύψουν τις ανάγκες κάθε νοικοκυριού όχι μόνο με την ποιότητα αλλά και με προσιτές σε όλους τιμές και τις προσφορές.
Το κλασικό super market είναι από τα μεγαλύτερα της πόλης και η πληθώρα προϊόντων του θα ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή.

{gallery}TSOUMANISMARKET{/gallery}
Το κατάστημα διαθέτει  κρεοπωλείο με φρέσκα εντόπια κρέατα και ιδιαίτερα χαμηλές τιμές και μανάβικο που δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στα προϊόντα τοπικών παραγωγών. Αλλά και  στα ψυγεία κοπής μπορείτε να βρείτε αλλαντικά και τυροκομικά προϊόντα για κάθε γαστριμαργική επιθυμία σας.

{gallery}TSOUMANISKREOPOLEIO{/gallery}
Οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας μας δημιουργούν την ανάγκη να ξεφύγουμε από τα fast food και να απολαύσουμε μαγειρευτό φαγητό και σπιτικές γεύσεις. Στο Tsoumanis Markets θα βρείτε Τμήμα με έτοιμο (μαγειρεμένο) φαγητό και ψητά κοτόπουλα το οποίο εκτός από το φαγητό σε πακέτο που αποτελεί μια καλή επιλογή για τον καθένα. Σε λίγο θα κάνει και delivery προσφέροντας λύση σε ανθρώπους που τους πιέζει ο χρόνος ή η απόσταση.

{gallery}TSOUMANISETOIMOFAGHTO{/gallery}   
Η ενημερωμένη κάβα των ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ μαζί με το ζαχαροπλαστείο συμπληρώνουν την γκάμα των τμημάτων ενός καταστήματος που τα έχει όλα για όλους.

{gallery}TSOUMANISKABA{/gallery}
Το κυριότερο στοιχείο όμως των ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ είναι η φιλοσοφία των αδελφών Τσουμάνη η οποία εστιάζεται στον κοινωνικό ρόλο της επιχείρησης στην τοπική κοινωνία. Εκτός από την αυστηρή επιλογή των προϊόντων και τις απόλυτα ανταγωνιστικές τιμές προτεραιότητα τους είναι η στήριξη τοπικών παραγωγών για να τονώνεται η οικονομία της περιοχής. Αλλά δεν σταματάνε εδώ. Ο κοινωνικός ρόλος τους επεκτείνεται με ανθρωπιστικές δράσεις που αφορούν ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες του πληθυσμού της Λάρισας και η στήριξη των νέων παιδιών που ασχολούνται με τον αθλητισμό. Η παρουσία τους στους χώρους αυτούς είναι ιδιαίτερα δυναμική αλλά χωρίς πολλές τυμπανοκρουσίες. Οι δράσεις και τα happenings για τους μικρούς και τους μεγάλους φίλους τους είναι χρακτηριστικές και προκαλούν πλήθος θετικών σχολίων και εντυπώσεων.

Για να λειτουργήσει μια επιχείρηση τέτοιου μεγέθους απαραίτητο στοιχείο είναι η σωστή οργάνωση. Και είναι γεγονός ότι και στον τομέα αυτό η εταιρία ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ δίνει μεγάλη βαρύτητα με αποτέλεσμα την καλύτερη εξυπηρέτηση του αγοραστικού κοινού.

{gallery}TSOUMANISORGANOSH{/gallery}
Επιγραμματικά μπορούμε να πούμε πως οι τέσσερις βασικοί πυλώνες των  ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ MARKET ΛΑΡΙΣΑ είναι:
- η στήριξη των Ελληνικών προϊόντων και παραγωγών
- η άμεση εξυπηρέτηση του καταναλωτή με μία πληθώρα επιλογών για την κάλυψη των αναγκών του
- χαμηλές τιμές σε σχέση με τον ανταγωνισμό
- η συνεχής ανάπτυξη με σεβασμό στο περιβάλλον και το κοινωνικό σύνολο
 Έτσι σε όλους εμάς δημιουργεί την υποχρέωση να επιστρέψουμε αυτή την στήριξη… κερδίζοντας από τις τιμές και την ποιότητα των αγορών μας.