Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Ήταν μια μαγευτική βραδιά… (Φωτορεπορταζ & VIDEO)

ΓΕΝΕΘΛΙΑ

Πάνω από 250 άνθρωποι τίμησαν με την παρουσία τους τα πέντε χρόνια λειτουργίας του mustgroup σε μια όμορφη εκδήλωση που έγινε στο DE-TOX της Πλατείας Εβραίων.


Ήταν μια βραδιά μαγευτική – χωρίς υπερβολή – χάρη στις προσπάθειες όλων των συντελεστών της και του σκοπού της που ήταν η ενίσχυση του Εθελοντικού Οργανισμού «Το χαμόγελο του παιδιού».
Η μεγάλη προσέλευση του κόσμου δημιούργησε κάποια μικρά προβληματάκια τα οποία ξεπεράστηκαν από την κατανόηση που έδειξαν οι παρευρισκόμενοι. Τελικά τα παιδιά του DE-TOX καταβάλλοντας μεγάλη προσπάθεια τους τακτοποίησαν όλους.
Τη έναρξη έκαναν οι Χρήστος Παπαχρήστος, Αλέξανδρος Τσιωνάς και Ανδρέας Ζαμπούλης οι οποίοι ενθουσίασαν το κοινό αλλά παρά τις διαμαρτυρίες του κόσμου έπρεπε να φύγουν νωρίς γιατί αφ’ ενός το επιτρεπτό ωράριο πίεζε τον χρόνο αλλά και ήταν η μέρα των γενεθλίων του Αλέξανδρου Τσιωνά ο οποίος προς τιμήν του δήλωσε για άλλη μια φορά παρών.
Στην συνέχεια μετά από ένα καλωσόρισμα του Φώτη Βακιρτζηδελη και έναν σύντομο χαιρετισμό του αρχηγού του κόμματος ΤΕΛΕΙΑ Απόστολου Γκλέτσου που ήρθε από την Στυλίδα ειδικά για την εκδήλωση τιμώντας την προσφορά του «Χαμόγελου του παιδιού» και δείχνοντας ότι η λέξη φιλία έχει γι’ αυτόν νόημα έγινε η κλήρωση ενός δώρου.
Ένα ρολόϊ OOZOO πρόσφερε για τους καλεσμένους ο Ντίνος Λαμπρογιώργος (EKATERINI – Κούμα 44). Τυχερή ήταν η κ. Νίνα Ταραμπουλούς.
Την σκυτάλη πήραν οι Μιχάλης Ζουριδάκης, Δημήτρης Φωτίου και η Αρετή Παπαναστασίου που με τις εναλλαγές τόσο στις φωνές όσο και στο πλούσιο ρεπερτόριο τους κέρδισαν το χειροκρότημα του κόσμου που έδειχνε να τους απολαμβάνει ιδιαίτερα όσο βρισκόταν στο πάλκο.
Ο χρόνος όμως κυλούσε αμείλικτα και έτσι ακολούθησαν οι “Άγριοι Φύλακες” που ερμήνευσαν μελοποιημένα δικά τους ποιήματα μέχρι το τέλος της βραδιάς.
Τελικά το τρίωρο αποδείχθηκε πολύ λίγο, ίσως να μην έφτανε και όλη η νύχτα αλλά…
Ανάμεσα στους παρευρισκόμενους φίλους διακρίναμε από τους χορηγούς του must τον διευθυντή του Genius Δημήτρη Ζιώγα, τον Κώστα Κολοβό με όλους τους συνεργάτες του γραφείου REMAX Επιλογή, την Καρολίνα Ρεϊτάν-Μαγρίζου με όλα τα κορίτσια από τα “Οπτικά Μαγρίζος”, τον Ντίνο Λαμπρογιώργο (EKATERINI).
Επίσης τους επιχειρηματίες Γιώργο Κατσαντώνη και Γιώργο Ράπτη, τον ψυχολόγο Δημοσθένη Παναγιώτου, την δημοσιογράφο Σοφία Κοντοθανάση, τον δημοσιογράφο και διευθυντή του mustsport Αποστόλη Τριανταφύλλου, τον δημοσιογράφο Μάκη Τακούλα,  τις παρουσιάστριες της εκπομπής “Είμαστε στον αέρα” Δέσποινα και Σάντρα, και την ραδιοφωνική παραγωγό Ιωάννα Μωραίτη.  


Θα πρέπει να απευθύνουμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που όπως όλα αυτά τα χρόνια στηρίζουν κάθε προσπάθεια του mustgroup έτσι και αυτή την φορά ήταν δίπλα μας.  

XORHGOI

Την ηχοληψία επιμελήθηκε ομάδα τεχνικών με επικεφαλής τον κ. Σωτήρη Τσαγγάλα η εταιρία GEMINI  ενώ η εικονοληψία, η φωτογράφηση και το live streaming καλύφθηκαν από το STUDIO P.S.V. του Χρήστου Δαρδούμπα!
Ας δούμε όμως την βραδιά σε εικόνες.
(Φωτογραφίες Αλέξανδρος Γιαγιάκος – συνεργάτης του STUDIO P.S.V.)   


 Και μη ξεχνάτε να επισκέπτεστε (ανάλογα με τα ενδιαφέροντα σας) το mustmag.gr ή το mustsport.gr και κάθε Σάββατο πρωί στις 10.00 να ακούτε το καλύτερο αγχολυτικό της πόλης. Την «φευγάτη» εκπομπή “Είμαστε στον αέρα”  στον best939.gr

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEOCLIP ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ