Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου 2024

Ανακοινώθηκαν τα φετινά διαρκείας της ΑΕΛ!

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΑΕΛ

Πολύ καλές τιμές, κοινωνική ευαισθησία και κυρίως... AEL FC ARENA,

έκρυβε η "σημαντικότερη έως σήμερα για την ΠΑΕ" ημέρα, όπως δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας στην παρουσίαση των καρτών διαρκείας.
Παρουσία και του Δημάρχου Λαρισαίων, κ. Καλογιάννη, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ μίλησε για την ΑΕΛ της νέας εποχής που θέλει να κινητοποιήσει όλες τις κοινωνικές ομάδες της πόλης ώστε να αγκαλιάσουν την ομάδα στο φετινό πρωτάθλημα.
Το AEL FC ARENA θα φιλοξενήσει φέτος τις προσπάθειες της ΑΕΛ, κάτι που όπως χαρακτηριστικά δήλωσε ο Αλέξης Κούγιας... κρύβει ελάχιστο αντίτιμο στις 160.000€ και μέγιστο αντίτιμο τις 300.000€ αναλόγως την πληρότητα του γηπέδου.
Έτσι, καθορίστηκαν οι κάρτες διαρκείας, με γνώμονα όλα τα παραπάνω, με τιμές που έκαναν θετική εντύπωση.
Αναλυτικά:
Θύρα 18 VVIP (δυτική κερκίδα): 400 €
Θύρα 14-22 VIP (Δυτική κερκίδα): 280 €
Θύρα 3-10 (Ανατολική κερκίδα): 180 €
Θύρα 1-2, 11-13 (Πέταλο): 80 €
Οι τιμές για τις γυναίκες:
Πέταλο: 60 €
Δυτική κερκίδα: 180 €
Ανατολική κερκίδα: 120€
Οι τιμές για τα παιδιά:
Πέταλο: 40 €
Δυτική κερκίδα: 140 €
Ανατολική κερκίδα: 90 €
Ανέργων (τουλάχιστον ένα χρόνο με κάρτα ανεργίας) & Φοιτητών
Πέταλα: 40 €
Οι τιμές ισχύουν για 25 αγώνες κατά προσέγγιση, όπως διευκρίνισε ο Αλέξης Κούγιας, ενώ θα υπάρχει και ένα λογικό πλάνο αποπληρωμής, με εξόφληση σε δύο δόσεις. Η πρώτη με την εγγραφή για κάρτα και την παραλαβή της, ενώ η δεύτερη έως 31/12/2015. Εάν δεν αποπληρωθεί μέχρι και τότε η κάρτα διαρκείας τότε αυτομάτως ακυρώνεται.
Παράλληλα, όσοι είναι επίσημα εγγεγραμμένοι στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Λαρισαίων (περίπου 700 άτομα κατά προσέγγιση) θα προμηθευτεί ειδική κάρτα διαρκείας για τα ματς της ΑΕΛ φέτος χωρίς αντίτιμο.
Με αυτό τον τρόπο η ΠΑΕ θέλει να αποδείξει το κοινωνικό της πρόσωπο στις πιο ευπαθείς ομάδες της Λάρισας. Μάλιστα, συμβολικά στην κάρτα θα υπάρχει το έμβλημα της ΑΕΛ και του Δήμου Λαρισαίων.
mustsport.gr