Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Εγκαίνια Εκλογικού Κέντρου της Δημοτικής Κίνησης “Ορμή Ανανέωσης”

Tην Παρασκευή 19 Απριλίου στις 9 το βράδυ η Δημοτική Κίνηση “Ορμή Ανανέωσης” εγκαινιάζει το Εκλογικό της Κέντρο, το οποίο βρίσκεται στη Βενιζέλου 146.

Ένα Εκλογικό Κέντρο το οποίο διαφοροποιείται από τα υπόλοιπα στον τρόπο με τον οποίο στήθηκε. Με δεδομένα τα στενά οικονομικά του συνδυασμού, ο οποίος δεν πατρονάρεται από κόμματα ή επιχειρήσεις, οι Υποψήφιοι του με επικεφαλής τον Υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Γαμβρούλα σήκωσαν τα μανίκια και έπιασαν δουλειά. Δούλεψαν με κέφι και μεράκι, με την βοήθεια φίλων τους που πιστεύουν ότι η Λάρισα έχει ανάγκη νέων ανθρώπων και ανανέωσης, στήνοντας ένα καλαίσθητο χώρο που θα στεγάσει τις ιδέες και τις προτάσεις τους μέχρι τις εκλογές.
Για άλλη μια φορά οι Υποψήφιοι του συνδυασμού και ο Νίκος Γαμβρούλας δικαίωσαν αυτό που πιστεύουν όλο και περισσότεροι συμπολίτες μας: Μια “παρέα” νέων με όνειρα και σχέδια για μια «άλλη Λάρισα» δεν δικαιούται μόνο την συμπάθεια μας. Δικαιούται την δυνατότητα να κάνουν πράξη αυτά τα όνειρα και τα σχέδια μέσα από τα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.
Σε μας μένει να αποδείξουμε, με την ψήφο μας, ότι πιστεύουμε στο νέο που έρχεται πριν γεράσει και κουραστεί και αυτό. Και ας κάνουμε την αρχή με την παρουσία μας στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου το βράδυ της Παρασκευής.
Επιβεβαίωση για τα παραπάνω αποτελούν οι εικόνες που ακολουθούν: