Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

H Λάρισα παράγει πολιτισμό, αλλά…

«H Ευαγγελία Αωτίδη κατάφερε και πήρε το Β’ βραβείο στο Φλάουτο στον 4ο Πανελλήνιο Μουσικό Διαγωνισμός Χ.Α.Ν.Θ. “Τάσος Παππάς”. Η Ευαγγελία είναι μαθήτρια της Κας Ειρήνης Τσερώνη, από τις “Νότες με Χρώμα” ενώ στο πιάνο την συνόδευσε  η Κα Παναγιώτα Χριστοφορίδου.
Η Ευαγγελία Αωτίδη , μαθήτριά της Στ’ Τάξης του 3ου Δημοτικού Σχολείου Γιάννουλης (ενός σχολείου που πρόσφατα αποκαταστάθηκαν οι ζημιές του) μιας περιοχής της Λάρισας, που προσπαθεί να απαλύνει της πληγές της μετά τις πρόσφατες καταστροφές που άφησε πίσω της η πλημμύρα, της κακοκαιρίας Daniel»

Περισσότερα...

Βαρυτιμιδης Μπάμπης: Πρωταθλητής στους στίβους αλλά και στην ζωή

Τον Μπάμπη Βαρυτιμίδη είχα την τύχη να τον γνωρίσω πριν ένα χρόνο περίπου μέσω της Εθελοντικής Ομάδας ΣΤΗΡΙΞΗ.

Περισσότερα...

Δώρα Δημητρίου-Νιωτάκη: Η Λαρισαία ζωγράφος που δημιούργησε στην Κρήτη έναν Παράδεισο εναλλακτικών διακοπών

Η Δώρα Δημητρίου-Νιωτάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρισα. Σπούδασε γραφιστική στην Θεσσαλονίκη αλλά το ταλέντο της στη ζωγραφική υπερίσχυσε

Περισσότερα...

Ανδρέας Ανδριτσόπουλος: Μια ξεχωριστή υποψηφιότητα

Ο Δικηγόρος και Γ. Γ. του Δικηγορικού Συλλόγου Λάρισας Ανδρέας Ανδριτσόπουλος, Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό “Λάρισα μπροστά” της Ρένας Καραλαριώτου είναι πραγματικά μια ξεχωριστή όσο και σημαντική προσωπικότητα και θα είναι ευχής έργο αν οι ψηφοφόροι τον στείλουν στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Περισσότερα...

Ζήσης Κωστής: Να πάμε παρακάτω. Το χρωστάμε στις επόμενες γενιές.

Ο υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος – με την “Ορμή Ανανέωσης” – Ζήσης Κωστής μας έστειλε μια ανοιχτή επιστολή με την οποία απευθύνεται στου συμπολίτες μας ψηφοφόρους. Στο κείμενο του αυτό εξηγεί με μεστό και ουσιαστικό λόγο γιατί είναι υποψήφιος και γιατί ζητάει την ψήφο μας.

Περισσότερα...

Divine Bistro: Μια μοναδική εμπειρία

Η Λάρισα είναι μια παράξενη πόλη. Μεγάλη αλλά ζεστή, φιλόξενη  και ανθρώπινη. Φημισμένη για τις  μοναδικές γευστικές απολαύσεις της επηρεασμένες από την τοπική παράδοση,

Περισσότερα...